hirdetés

VIDEÓK

Élőben is felcsendült a nagy sláger Bud Spencer temetésén

Amikor útnak indult a koporsó, derűs hangulatúra váltott a szertartás. Olyanra, ahogy mindig is emlékezni fogunk az olasz pofozógépre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. június 30.

hirdetés

A hétfőn elhunyt Bud Spencer (vagyis Carlo Pedersoli) búcsúztatására összegyűltek tapsolni kezdtek, amikor a színész koporsója útnak indult, és megszólalt a Különben dühbe jövünk című film jól ismert dala, a Dune Buggy. A Corriere.it videóján is látható, ahogyan élőben előadják a slágert.

Ez a dal szólt a filmben az edzőtermi bunyó közben is:

És nemcsak a film, hanem a dal is népszerű lett Magyarországon. Olyannyira, hogy Kovács Kati "meg is magyarította", szövegében is visszaadva, hogy miért szerettük annyira ezt a filmet.

Békében hunyt el

Az egykori sportolót és filmsztárt, családja körében, szeretetben érte a halál hétfő este. A hír legjobb barátját is mélyen megrázta. Aki felidézné kedvenc Bud Spencer-pillanatait, azt biztosan talál majd ebben a videóban. Budapesten pedig már másnap készült egy hatalmas graffiti a színész emlékére, amelyet fotósunk, Mervai Márk meg is örökített. Szirmai Gergő, vagyis a HollywoodNewsAgency pedig összefoglalta, hogy miért is voltak mindenki kedvencei Magyarországon is a Bud Spencer-Terrence Hill páros filmjei.

hirdetés

Hasonlóra volt már példa

A Monty Python-tag Graham Chapman 1989-es búcsúztatóján a szintén társulati tag Eric Idle vezetésével énekelte el egy kisebb kórus, a Brian élete dalát, amelyet talán mindannyian el tudunk fütyülni. A "Mindig nézd az élet napos oldalát" 2:35-kor csendül fel.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 02.

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 04.

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: