hirdetés

VIDEÓK

Élőben is felcsendült a nagy sláger Bud Spencer temetésén

Amikor útnak indult a koporsó, derűs hangulatúra váltott a szertartás. Olyanra, ahogy mindig is emlékezni fogunk az olasz pofozógépre.

Link másolása

hirdetés

A hétfőn elhunyt Bud Spencer (vagyis Carlo Pedersoli) búcsúztatására összegyűltek tapsolni kezdtek, amikor a színész koporsója útnak indult, és megszólalt a Különben dühbe jövünk című film jól ismert dala, a Dune Buggy. A Corriere.it videóján is látható, ahogyan élőben előadják a slágert.

Ez a dal szólt a filmben az edzőtermi bunyó közben is:

És nemcsak a film, hanem a dal is népszerű lett Magyarországon. Olyannyira, hogy Kovács Kati "meg is magyarította", szövegében is visszaadva, hogy miért szerettük annyira ezt a filmet.

Békében hunyt el

Az egykori sportolót és filmsztárt, családja körében, szeretetben érte a halál hétfő este. A hír legjobb barátját is mélyen megrázta. Aki felidézné kedvenc Bud Spencer-pillanatait, azt biztosan talál majd ebben a videóban. Budapesten pedig már másnap készült egy hatalmas graffiti a színész emlékére, amelyet fotósunk, Mervai Márk meg is örökített. Szirmai Gergő, vagyis a HollywoodNewsAgency pedig összefoglalta, hogy miért is voltak mindenki kedvencei Magyarországon is a Bud Spencer-Terrence Hill páros filmjei.

hirdetés

Hasonlóra volt már példa

A Monty Python-tag Graham Chapman 1989-es búcsúztatóján a szintén társulati tag Eric Idle vezetésével énekelte el egy kisebb kórus, a Brian élete dalát, amelyet talán mindannyian el tudunk fütyülni. A "Mindig nézd az élet napos oldalát" 2:35-kor csendül fel.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: