VIDEÓK

Egész Amerika tátott szájjal figyelte a magyarokat

Ilyen még nem volt: egy igazi robot is szerepet kapott az amerikai tehetségkutató showban.

Link másolása

Papp Tímea koreográfus vezette Freelusion a legnagyobb amerikai tehetségkutató, az America’s Got Talent döntőjének kapujában áll. A Freelusion Dance Company produkcióját egész Amerika tátott szájjal figyelte, hatalmas sikert értek el eddig is, de a legnagyobb megmérettetés még hátra van. Bejutni a legjobb 10 közé.

A csapatról már az előző adásokban is megállapította a zsűri, hogy magasra tette a lécet, és sokat emel a műsor színvonalán. Most azonban még rá tettek egy lapáttal, mivel a keddi adásban a látványos koreográfia és a lélegzetelállító interaktív 3D grafika mellett egy igazi robot is szerepet kapott a showban, illetve virtuális valóság technológiával egy „virtuális robot” is életre kelt. Ez még az amerikai televíziózás történetében is egyedülálló.

A magyar csapat olyan világhírű ítészek előtt lép színpadra, mint a szupermodell Heidi Klum, a Spice Girlsből ismert Mel B, Howard Stern és Howie Mandel, illetve meghívott zsűritagként az Így jártam anyátokkal című sorozat népszerű színésze, Neil Patrick Harris.

A középdöntőben a zsűri is kiemelte, hogy milyen jól ötvözte a csapat a művészetet a technológiával. Mel B, és Heidi Klum szerint nagyon odatette magát a magyar formáció, varázslatos volt a produkció. "Mindig megújultok, és felül tudjátok múlni az előző produkciótokat!" Howie Mendel szerint biztos a továbbjutás, de sajnos ebben a körben már nem a zsűri szavaz, hanem az amerikai TV nézők. Reméljük ők is így gondolják.

A csapatnak 24 órája van, hogy megfelelő mennyiségű szavazatot kapjanak és bejutnak a döntőbe, ahol már a top 10 produkció versenyez egymással egész Amerika szeme előtt! Ráadásul egy produkció erejéig egy világsztár is csatlakozik majd a Freelusion csapatához.

Ha te is drukkolsz a magyar csapatnak, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: