hirdetés

VIDEÓK

Cannes-ban versenyez a magyar Operaház filmje

Az lenyűgöző imázsfilmet többen nézték meg a YouTube-on, mint a milánói Scala saját filmjét. Három kategóriában is jelölték.

Link másolása

hirdetés

A vállalati filmek díjazására specializálódott Cannes Corporate Media & TV Awards őszi megmérettetésére kapott meghívást a Magyar Állami Operaház 2014/15-ös évadát beharangozó imázs film - adta hírül a Fidelio. Az alig kétperces film lenyűgöző: mintha egy hollywoodi szuperprodukció előzetesét látnánk, telis-tele van látványos trükkökkel, magával ragadó, váratlan fordulatokkal. Egy elvarázsolt világba csöppenünk, ahol a valóságosnak hitt dolgok egy pillanat alatt átváltoznak valami mássá.

Nem csoda, hogy közel 76 ezer kattintást ért el YouTube-on, amivel olyan nagy nemzetközi operák hasonló filmjeit körözte le, mint a milánói Scala vagy a Bécsi Állami Operaház. A Berlini Komische Oper Twitteren, "70 000 klikk egy operaház imázskampányára YouTube-on? Nagyszerű, @OperaBudapest!" bejegyzéssel gratulált az alkotók nem mindennapi teljesítményéhez. A Gács Tamás rendezte filmet három kategóriában jelölték a cannes-i megmérettetésen: legjobb imázs film, legjobb grafika és különleges effektusok, legjobb zene. Ez utóbbi kapcsán a zeneszerző, Gulya Róbert elárulta a Fideliónak: szándékosan igyekezett megidézni szerzeményével a mozifilmek világát.

1

Ha tetszett a videó, nyomj egy lájkot!

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: