VIDEÓK

Botrány lett a felülmúlhatatlanul kínos esküvői videóból

A pár engedélye nélkül került fel a netre a sakálrészeg férj miatt nagyon kínosra sikerült első táncos felvétel. Azóta már milliók látták.

Link másolása

A San Francisco-i pár, Jane és férje nemrég házasodtak össze, és az esküvőjük napját egészen biztosan sokáig emlegetik még. Sajnos nem azért, mintha annyira jól sikerült volna az egész; mivel az újdonsült férj alaposan lerészegedett, nevetségessé tette magát és feleségét ország-világ előtt. Borzasztóan kellemetlenre sikerült táncukról ugyanis felkerült egy videó a netre - ráadásul az ő engedélyük nélkül - és azóta milliók látták a félperces, de annál kínosabb jelenetet.eskuvo

Persze a pár igyekezett minél gyorsabban elfelejteni a malőrt, de amikor konstatálták, hogy az általuk megbízott esküvői videós cég, a George Street Video a beleegyezésük nélkül feltöltötte a táncos felvételt a világhálóra, teljesen elszakadt náluk a cérna. Pláne amikor elkezdték olvasni a kommenteket... Jane teljesen sokkolva és megalázva érezte magát, amikor szembesült a sok esetben név, arc nélkül írogató gyalázkodók obszcén soraival.eskuvo2eskuvo3eskuvo4

A videó még elérhető részlete:

Sajnos mivel a videó jogai az azt készítő cég tulajdonában vannak, perelni kevés értelme van őket, pedig Jane-ék szerint nemcsak hogy lelki megrázkódtatást okozott nekik az incidens, de a jó hírnevük is sérült. A George Street Video a pár akarata szerint utólag eltávolította a felvételt - most már "csak" egy alig félperces, kivágott rész kering a neten, amelyen az látható, ahogy a teljesen részeg férj megpróbálja lehúzni feleségéről a harisnyakötőt.

Forrás: BBC

Ha érdekes volt a cikk, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: