hirdetés

VIDEÓK

Birodalmi lépegetők szállták meg a frankfurti repteret

A Birodalom űrbázisává vált a legnagyobb német reptér. A Youtube-on majdnem 3 millióan nézték meg 6 nap alatt a videót.

Link másolása

hirdetés

"Úgy néz ki, a Star Wars következő epizódja a Földön fog játszódni. (...) A legnagyobb német reptér, mint birodalmi űrbázis kulcsszerepet játszik majd a hetedik részben" - írja a videót készítő Frank Frank Wunderlich. A videó alapján a legnagyobb német repteret valóban birodalmiak szállták meg, pontosabban az egész a Birodalom egyik legnagyobb űrkikötőjének tűnik.

Miközben a levegőben Tie-vadászok és birodalmi űrkompok repkednek, a reptéren a szokásos reptéri buszok hatalmas birodalmi lépegetőket és űrkompokat kerülgetnek, és birodalmi rohamosztagosok járőröznek. Elképesztően realisztikus videó, nem csoda, hogy 6 nap alatt 2 millió 748 ezren látták, (a Facebookon pedig, ahová szintén fel van téve, 3 nap alatt több mint 67 ezren osztották meg.)

Néhány információmorzsa a Star Wars VII-ről

Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia hercegnő), Peter Mayhew (Csubakka), Anthony Daniels (C-3PO) és Kenny Baker (R2-D2) visszatér a Star Wars 7-ben. A 7-es szám egyébként arra utal, hogy a film valamilyen módon a korábbiak folytatása lesz. Nem előzménytörténetről van tehát szó, a sztori valószínűleg 30-40 évvel a Birodalom bukása után játszódik majd, a Köztársaság újjáépítésének időszakában, és állítólag egy Sith nő is felbukkan benne - írta a vs.hu. A film az ígéretek szerint 2015. december 18-án kerül a mozikba.

Ha tetszett a videó, nyomj egy lájkot!

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: