VIDEÓK

Azt hitte, 10 éves kómából ébred

Elhitették egy teherautósofőrrel, hogy 10 évig kómában volt egy részegen okozott baleset után. Barátai így próbálták leszoktatni a piáról.

Link másolása

Ray-jel az a probléma, hogy szeret a pohár fenekére nézni, és még akkor sem képes lemondani szenvedélyéről, amikor a volán mögé ül. Márpedig ez gyakran megesik, mivel teherautó-sofőr. Két humorista barátja, Tom Mabe és Jim Clark azonban nagyon féltették, és nem akármilyen tervet kovácsoltak, hogy iszákos haverjukat jó útra térítsék.

Megvárták, amikor Ray ismét kiüti magát, de durván. Ekkor az eszméletlen férfit egy kamu kórterembe vitték, amit egy irodában rendeztek be - teljesen úgy nézett ki, mint egy valódi kórházi szoba. Amikor Ray részeg álmából magához tért, megjelent egy "nővér", majd később egy "orvos" - és beadták neki, hogy 10 éve, 2013-ban tökrészegen balesetet okozott, azóta fekszik kómában. A "kórteremben" lévő tévén egy 2023-as híradó is elindult - így Ray-nek semmi kétsége sem lehetett...

Amikor aztán egyik barátja lépett be orvosnak öltözve, elszabadultak az érzelmek - de nem lőjük le a poént: nézzétek meg!

Forrás: The Telegraph

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: