VIDEÓK

Az ősz legjobb dala lehet

Az ősz egyik legígéretesebb slágerét mutatjuk most nektek. Nézzétek!

Link másolása

2014-ben egy mellekkel, macskákkal és kokainnal telepakolt botrányvideóval egészen a Sprockets nemzetközi filmfesztivál döntőjéig meneteltek, Amerikából, Spanyolországból, Oroszországból kapva dicsérő szavakat. A videó görbe tükröt tart korunk kificamodott értékrendjeinek: iróniával habzsolja fel saját szeletét az internetet uraló témák tortájából.

Legfrissebb anyaguk debütálását láthatjátok most nálunk, amiben már új dobosuk szerepel. A Számadás keserédes hangulata jól illik az őszhöz, hol süt a nap, hol meg szakad az eső. Íme a friss videó:

VIDEO: Solidmen - Számadás

Tulajdonképpen a Solidmen története sablontörténet, főiskolán megismerkedő srácokról, akik egy kocsma italraktárában próbálni kezdenek, majd – a csábító alkoholregiment ellenére – együttessé fejlődtek. Koncerteznek. Zenélnek. Összeköltöznek, hogy még többet zenéljenek. Klipeket, meg albumot adnak ki.

2015 elején jött a következő klipjük, ahol nagyreményű szuperhősök küzdelmét kísérhetitek végig, születéstől halálig. Az elképesztően látványosra sikeredett videó hetek alatt több, mint huszonötezer látogatót hozott a YouTube-n, sokan az év klipjének kiáltották ki már tavasszal az anyagot.

received_1058457774187447

A két klip alatt található zenék kissé megosztották a hallgatókat, nem véletlenül. „Szándékosan a legnehezebben befogadható számainkhoz készítettünk klipet mindkét esetben. Ha ezeken keresztül érünk el valakihez, ő már biztosan nálunk marad, míg ha egy könnyedebb számmal jövünk ki, később a bonyolultabb, vagy nehezebb témák talán sok alkalmi hallgatót elriasztottak volna. Így ugyan lassabban haladunk, de stabilabban, azt hiszem.” – mondta el Oláh Róbert, a zenekar frontembere.

Albumaik

Solidmen

Korszellem

Nulláról hatvanra

Sokismeretlenes

A szerelem a szegényeké

Csirkék, kutyák, emberek

Delfinek dala

Fejfájás megint

Remélem nincs harag

Háromnegyed hét

Köntörfalak

Az albumokat ingyenes letudjátok tölteni az együttes oldaláról.

Ha tetszik a zenekar új klipje, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: