VIDEÓK

Ákosnak már 15 éve is megvolt a véleménye a nőkről

Akkor is egy tévéműsorban magyarázta el, hogy minden nőből lehet értelmes asszony, de ehhez férfi kell - önmagában nem alakul ki.

Link másolása

"Én az asszonyokat szeretem, na most ez nem azt jelenti, hogy mind legyen férjes, hanem én azt szeretem, ha egy nő kész van és tisztában van magával" - mondta 15 évvel ezelőtt Kovács Ákos Ernyei Bélának a nőkről, a köztévé egyik műsorában.

A dalszerző-énekes a "bombanőkről" is kifejtette a nézeteit: "Aztán vannak a bombanők, akik jönnek-mennek, meg akik fogva tartják az ember tekintetét rövidebb hosszabb ideig. (...)

"
A bombanő buta,

mert a szépség, az önmagával való foglalatoskodás és a szépséggel kapcsolatos férfiúi érdeklődés kivédése elette az idejét attól, hogy más is lehessen, mint bombanő.

"
Lehet belőle értelmes asszony, mint ahogy minden nőből, leányból lehet, de - ez egy férfisoviniszta kijelentésnek tűnő kijelentés lesz - ehhez férfi kell, ez önmagától nem alakul ki.

A 15 évvel ezelőtti interjú:

Ákos nemrég az Echo TV egyik műsorában beszélt a nők szerepéről. A nyilatkozat nagy port kavart, a Telekom például felbontotta vele a támogatói szerződését, a kormány pedig a Telekommal bontott szerződést.

Címkép: nava.hu

Oszd meg a faladon!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: