VIDEÓK

A legütősebb magyar országimázs-videó

Extrán boldog járókelők táncolták körbe Budapestet, amiből egy zseniális országimázs-videó született.

Link másolása

VIDEÓ - Happy (We are from Budapest):

Megszületett a magyar "Happy-videó". Ha láttátok a Gru 2 című animációs filmet (ha még nem, ezután a videó után azt is nézzétek meg), akkor biztos a fületekben cseng még mindig Pharrell Williams betétdala, a Happy. A nem mellesleg Oscar-díjra jelölt sláger videós feldolgozásából nemzetközi mozgalom vált, amihez Amszterdam, Hongkong, London, Berlin, Párizs és Moszkva után Budapest is csatlakozott.

A feladat egyszerű: találj egy tucat szupervidám járókelőt, és táncoltasd, koriztasd, rollereztesd őket a Happy-re. Egy fiatalokból álló filmes csapat Vince Tibor vezetésével Budapesten is leforgatta a videót, amit már közel 70 ezren láttak a YouTube-on, de mint a vírus, úgy terjed a Facebookon.

A helyszínek tipikusak (Hősök tere, Budai Vár, Vásárcsarnok, Gozsdu Udvar, Széchenyi Fürdő ), na de az emberek! Nem baj, ha nem magyarokat, hanem turistákat veszel rá, hogy szerepeljenek a filmben, a lényeg, hogy tomboljanak a budapesti látványosságok előtt. Ennél spontánabb és megragadóbb országimázs-videót már rég láttunk!

Nézzétek meg a többi város Happy-videóját is!

VIDEÓ - Happy (We are from Toulouse):

VIDEÓ - Happy (We are from London):

VIDEÓ - Happy (We are from Barcelona):

VIDEÓ - Happy (We are from Paris):

VIDEÓ - Happy (We are from Leeuwarden):

Neked is tetszik? Nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: