VIDEÓK

5 felejthetetlen pillanat Szepesi Györgytől

A legendás sportriporter ma ünnepli 94. születésnapját. Összegyűjtöttünk néhány emlékezetes pillanatot karrierjéből.

Link másolása

A legendás 6:3-as győzelem

Ehhez felesleges bármit hozzátenni. 1953. november 25. Wembley Stadion, London - az évszázad mérkőzése. Íme a teljes felvétel:

Tokiói olimpia (1964), férfi vízilabda döntő

Mivel a harmadik negyed befejezése után a magyar-szovjet mérkőzés 2:2-re állt, mindenki tudta, hogy 5:2-re kell győznünk ahhoz, hogy olimpiai bajnok legyen a vízilabdacsapat. 3:2-es vezetés után négymétereshez jutottunk, amit Dömötör lőtt. A szovjet kapussal sokszor találkozott, jól ismerték egymást: tudta, hogy ő hova szokta lőni a büntetőt.

Dömötör azonban nem oda lőtte, de a szovjet kapus így is majdnem kivédte. 4:2! 30 másodperccel a vége előtt vendégünk, aki kiváló úszó is volt, megúszott egy labdával, a másik oldalon egyik csapattársa szelte a vizet. A szovjet játékosok pedig lányos zavarukban nem Dömötörre, hanem társára vetették rá magukat, majd az egyik beúszott a kapus mellé. Ekkor következtek a Szepesi György által közvetített másodpercek.

Zsivótzky Gyula aranyérmes dobása az 1968-as mexikói olimpián

Szintén felejthetetlen pillanat a magyar sporttörténelemben.

A Kaposvár legyőzi a Vasast

A Kaposvári Rákóczi 1975. augusztus 30-án játszotta fennállásának első NB I.-es mérkőzését. A Vasast fogadták 22 ezer néző előtt, és győzték le Burcsa Győző két góljával.

A Kétszer kettő néha öt című filmben

A valódi versenyek mellett filmvásznon is láthattuk őt - természetesen ugyancsak sportriporterként.

Ha jó egészséget kívánsz Gyuri bácsinak, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: