VIDEÓK

17. szülinapjára új albumot kapott Patai Anna

Anna videoklipjét több mint kétszázezren nézték meg egyetlen hét alatt a YouTube-on.

Link másolása

Születésnapján mutatták be a közönségnek a Megasztárban hat évvel ezelőtt még kislányként megismert Patai Anna új Shake It! című albumát. Patai Anna nagyszabású show-val ünnepelt: barátai, családtagjai és a média mellett Britnes Spears egykori producere is felköszöntötte.

Nem sok 17 éves büszkélkedhet saját zenei albummal. Patai Anna azonban igen: hat évvel első Megasztáros szereplése után, pont 17. születésnapján mutatta be a sajtónak új, Shake It! című nagylemezét. Az énekesnő egy nagyszabású élő show keretein belül, a Quantum XXL táncosainak közreműködésével, Abaházi Csaba konferálásával engedett bepillantást az albumba, levetítették a Shake It! című dalhoz készült videoklipet, majd születésnapját is megünnepelték.

Patai Annát először egy kétemeletes csokitortával lepték meg a színpadon, de a legnagyobb ajándék csak ezután érkezett: Britney Spears egykori producere - akitől hat évvel ezelőtt a Megasztár színpadán kapott egy dedikált példányt az amerikai énekesnő első platinalemezéből - személyesen köszöntötte fel születésnapja alkalmából, s gratulált neki új albumához.

És a meglepetések sora még itt sem ért véget: Anna menedzsere, Kovács Emil, az EAK Management vezetője ugyanis a sajtónak bejelentette, hogy az album eladásai néhány nap alatt olyan magasra szöktek, hogy az előzetes jelentések alapján - egyelőre nem hivatalosan - aranylemez lett. Sőt, Anna videoklipjét is több mint kétszázezren nézték meg egyetlen hét alatt a YouTube-on.

"Eddig ez volt a legszebb születésnapom! Annyi meglepetés ért egyetlen nap alatt, hogy szinte fel sem tudom dolgozni. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ekkora zenei producer személyesen köszönt fel, és nagyon boldog vagyok, hogy ennyire tetszenek az embereknek az új dalaim" - mondta Patai Anna.

A hatalmas sikert együtt ünnepelte a színpadon a Shake It! album zeneszerzője és zenei producere Szűcs Norbert, a dalszövegeket jegyző ausztrál születésű magyar dalszövegíró Linka Péter, valamint a Shake It! klip rendezője, Galler András Indián.

Ha tetszett a klip, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: