/utazz/mikulas-vonattal-utazhattok-hetvegen/
hirdetés

UTAZZ

8 Mikulás-vonattal utazhattok hétvégén

Országszerte utazik a Mikulás a kisvasutakon, a gyerekeket (na jó, némileg a felnőtteket is) megörvendeztetve.
hirdetés

1.

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton december 5-én és 6-án a gyerekek a Mikulással és a krampuszokkal együtt utazhatnak. A hűvösvölgyi végállomáson közös játékok, éneklés, körtánc szórakoztatja a vonatra várókat. Jegyet csak elővételben lehet váltani, 14 év alatti gyerekeknek 1500, 14 év fölöttieknek 1800 forintos áron. Bővebb információk a Gyermekvasút honlapján találhatók.

mikulasvonat_gyerek

2.

hirdetés

A Lillafüredi Erdei Vasúton immár tizenharmadszor közlekedik Mikulásvonat. A Dorottya utcai végállomásról a Mikulás lillafüredi mesebirodalmába közlekedik a szerelvény, ahol a gyerekek Süsüvel, Vukkal és a minyonokkal is találkozhatnak. Részletek az Északerdő honlapján.

3.

Kaszón a gyermekeket meglepetések várják a Mikulásvonaton, részletek a vasút honlapján olvashatók.

kaszo

4.

A Mátravasúton december 5-én és 6-án is közlekedik Mikulásvonat Gyöngyösről Mátrafüredre, A végállomáson a Mikulás és a krampuszok meleg teával, ajándékokkal várják.

5.

Felsőtárkányból a Stimecz-házhoz szintén december 4-én, 5-én és 6-án közlekedik különvonat, a vonatok minden nap délelőtt tízkor indulnak.

6.

Gemencen Manó Manufaktúra, azaz kézműves foglalkozások, ajándékok készítése várják a gyerekeket december 4-étől, december 5-én pedig a krampuszok megtréfálta Mikulás segítéséhez várják a kicsiket a Pörbölyi Ökoturisztikai Központban.

7.

A debreceni Zsuzsivasúton is tiszteletét teszi a Télapó. ha az érkező kisgyerekek saját készítésű, a Mikulást ábrázoló rajzzal érkeznek, külön ajándékot kapnak! December 5-én és 6-án, napi két vonat (10.10-kor és 13.40-kor) indul.

mikulasvonat_lillafured

Lillafüred

8.

Szintén a hétvége mindkét napján várja ajándékokkal a Szobi Kisvasúton a Mikulás a gyerekeket. Itt is napi két vonat indul, Szobról 10.10-kor és 13.10-kor.

Hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik, kövesd az INDÓHÁZ oldalát!

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk