hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Járd be a világot 2 nap alatt: 60 lenyűgöző előadást hallgathatsz meg utazóktól Budapesten

Ötödik alkalommal rendezik meg a Járatlan Utakon Fesztivált, ahol a lehető legkülönfélébb módokon utazók mesélnek kalandjaikról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 07.

hirdetés

December 9-10-én kerül sor idén Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvényére, a Járatlan Utakon Fesztiválra. Most is 2 napon keresztül, összesen 60 vetítéses előadást és élménybeszámolót hallgathat a közönség, ismét 4 teremben.

Ezúttal is az ország legnépszerűbb, legismertebb és legextrémebb hátizsákos utazói gyűlnek össze, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyókkal. Idén újításként lesznek TED jellegű előadások is, illetve földrészek asztalai, ahol az egyik oldalon tapasztalt utazók ülnek, a túloldalon pedig a hallgatóság, akik bármit kérdezhetnek az adott régióról.

Lesz külön teremben is lehetőség egy fórum keretében találkozni és kérdezni az előadóktól, illetve más világjárt emberektől – itt akár még útitársakra is lelhetsz. A büfé sem maradhat ki szokásosan különleges ételekkel, ahogy a fotókiállítás sem.

A fesztiválon változatos témákkal lefedik az utazás minden spektrumát.

Van, aki a világot gyalog, lóval, kerékpárral, motorral, kocsival, stoppal, vitorlással, egyedül vagy párban, nőként egyedül, vagy gyerekkel járta be. Idén a legkülönlegesebb előadó alighanem Nagy Bendegúz, aki kerekesszékkel járja a világot.

hirdetés
juf4juf5juf6

Öt kontinens rengeteg országa, szigetei, hegyei és kultúrái kerülnek idén is terítékre, a Csendes-óceántól Dél-Amerikáig.

Lesznek ismét tematikus előadásblokkok: Camino zarándoklat, hegymászás, hosszútávú trekking, via ferráta, hegymászás, autóstop, klasszikus hátizsákos kalandozások, fapados világjárás, hosszú hétvégére tippek, közösségi gazdasághoz, önkéntességhez ötletek, tanácsok low budget utazáshoz.

Szóba kerül az utazás minden egyéb aspektusa is, a repülőjegy- és szállásfoglalási trükköktől a fotózási praktikákig és egyéb ötletekig.

A részletes program plakátokon:jufszombatjufvas

A fesztivált ezúttal a Csengery utca 68. szám alatt található Fáklya klubban rendezik. Napijegy: felnőtt 3.000 Ft, diák és nyugdíjas 2.000 Ft. 2 napos felnőtt jegy 5.000 Ft, Kedvezményes 4.000 Ft. 18 éves kor alatt ingyenes.

A fesztivál honlapján az összes előadó részletes bemutatkozását is elolvashatod. A Facebook-eseményt pedig IDE KATTINTVA tudod visszajelölni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk