hirdetés

UTAZZ
A Rovatból
hirdetés

Ingyen utat fizetnek Hawaiira azoknak, akik legalább 30 napig maradnak

Hawaii ingyen utazással szeretné fellendíteni a koronavírus miatt tönkrement gazdaságát. A lehetőséget azoknak kínálják, akik a járvány ideje alatt kényelmesen és gyönyörű környezetben szeretnének távmunkát végezni.
fotó:pixaby - szmo.hu
2020. december 07.

hirdetés

Az állam új programjának neve Movers és Shakas, amely olyan embereknek szól, akik legalább 30 napig hajlandóak Hawaiion lakni.

A program célja Hawaii gazdaságának fellendítése, miután a világjárvány alatt a munkanélküliség soha nem látott szintre emelkedett.

A jelentkezőket gördülékenyen fogadják, az első 50 ember december 15-e után érkezik a szigetre, ők az oda-vissza jegyüket ingyen kapják.

"Most, hogy sok ember távmunkában dolgozik, lehetőség nyílik a korábbi helyi lakosok hazatérésére is. Így hosszabb ideig is tudnak Hawaiiról dolgozni"- mondta a sziget kormányzója, aki hozzátette:

hirdetés

"Úgy gondoljuk, hogy ez a program sok korábbi hawaii lakost és szakembert vonz majd, akik szeretnének biztonságban, csodálatos környezetet élni úgy, hogy közben a munkájukat is el tudják végezni és mindezzel még hozzá is járulnak a közösség életéhez."

A programnak van még egy feltétele, akik pályáznak azoknak időnként önkénteskedniük kell valamelyik helyi civil szervezetnél.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk