/utazz/3-tuti-tipp-nyari-taborra/
hirdetés

UTAZZ

3 tuti tipp nyári táborra

Nincs hova tenni a gyereket nyáron? Nem érnek rá a nagyszülők sem? Segítünk.

Link másolása

hirdetés

Ahogy közeledik az iskola/óvoda vége, a szülők jelentős részének az okoz gondot, hogy mi legyen a gyerekekkel a nyári szünetben. Van az a két-három hét szabadság a nyaralással, a nagyszülőkre is rá lehet bízni sok helyütt, de maradék idővel is kezdeni kéne valamit.

Kitűnő megoldás lehet a munka- vagy lakhely közelében induló nyári tábor, a nagyobbakat pedig messzebbre is el lehet már engedni, ottlakásos táborokba. A tehetősebbek pedig külföldre is befizethetik gyermekeiket, ahol autentikus nyelvi környezetben tölthetnek el egy-két hetet.

Funside

Nyolc éve szerveznek tábort a Funside keretein belül, a Balatonon, a fővárosban napközis jelleggel, de egy ideje lehet menni Ausztriába is nyelvet tanulni. Magyarország egyik legnagyobb táboroztató cége 1000-1500 gyermeket fogad minden évben. Farkas Eszter táborszervező elmondta, hogy a legnépszerűbbek a balatoni rendezvények, az egyhetes táborokban 19 féle program várja a gyerekeket.

hirdetés

funside_budapest_0019

Vannak sima napközis, sport, kézműves és angol nyelvi táboraik, az utóbbiakat tenisszel is vegyíthetik a vállalkozó kedvű fiatalok. Népszerűek a szörf-, vitorlás és lovastáborok is, de szerveznek zene- média- és fejlesztő táborokat is. A résztvevők változatos életkorúak, 7-17 év közt szóródik a társaság a legtöbb táborban, az idősebbeknek van már pályaválasztásról szóló tábor is. Fontos, hogy a gyerekekkel sokan foglalkoznak, minden öt diákra jut egy nevelő.

Árak:

A budapesti napközis táborok alapdíja 36 ezer forint

A balatoniak (ottlakásos, programokkal) alapdíja 69 ezer forint

Az ausztriaiaké (10 napos, bennlakás, teljes ellátás) pedig 990 euró

Bővebb infó itt található.

funside-balaton-nyari-tabor-71

DUE médiatábor

A DUE Médiahálózat – korábbi nevén a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete – már 1982 óta szervez szaktáborokat. A táborba csak DUE-tagok jelentkezhetnek, de bármikor be lehet lépni az egyesületbe. Mivel szaktáborról van szó, a szálláson és az étkezésen kívül a diákok lapot szerkeszthetnek, stúdiókban dolgozhatnak, és a professzionális felszerelést is használhatják, összesen mintegy 30 táborvezető újságíró és médiaszakember figyel rájuk és tanítja őket.

IMG_6838

A diákok persze nemcsak a szakma alapjairól szeretnének ismereteket szerezni, hanem a tíznapos együttlét, a strand, a buli legalább annyira vonzza őket. A tábor tökéletesen elegyíti a szabadidőt és a szakmát – ezért tart máig töretlenül a népszerűsége.

Tudnivalók:

1. Újságíró-rádiós csoport.

2. Újságíró-rádiós csoport.

3. Televíziós csoport -

4. Televíziós csoport - képernyősök.

5. Vizuális kultúra csoport.

IMGP8728

Helyszín: Balatonfenyves, Ifjúsági Tábor

Időpont: 2014. július 11–20.

Árak és kedvezmények

A tábor teljes ára: 89 000 Ft

Korábbi táborozók kedvezménye: 4100 Ft

Befizetendő előleg: 15 000 Ft

Még több információ, letölthető jelentkezési lap itt található.

X&Y Budapest Felnőtt és Gyermek Életmód Központ

A nemrég indult stúdió a X. kerületben (az Örs vezér tere közelében), a Fehér úton várja a táborozókat. A június 16-tól augusztus végéig tartó ötnapos napközis táborok nemcsak a diákokat, hanem az óvodás gyerekeket is foglalkoztatják. Szinte minden turnusban fogadnak 3-6 éveseket is, tehát a kicsik szülei is bátran felkereshetik őket, hogy egy hétig gondjaikra bízzák őket.

P1000639

A táborok közt van jógatábor, ahol játékos formában tanítanak meg különböző mozdulatsorokat a gyermekeknek, más esetben pedig a művészetterápia, a kreatív tánc, az angol nyelv kerül a középpontba, de van mesetábor és kirándulós tábor is.

Szinte minden turnusban vannak kreatív, fejlesztő és kézügyességet erősítő foglalkozások, és nagy hangsúlyt fektetnek a mozgás mellett a gyerekek mentális egyensúlyának megőrzésére, mindig van megfelelő idő pihenni is, főként a kicsiknek.

Tudnivalók:

A táborok időpontja:

Hétfőtől-péntekig 8.00-17.00-ig, érkezés 8-9 óra között, távozás 16-17 óra között.

A táborok részvételi díja

26.500,- Ft/hét, amely magában foglalja háromszori étkezést és a programokon való részvételt, a foglalkozások anyagköltségeit.

A táborok napijeggyel is látogathatóak: 7.000,- Ft/nap étkezéssel együtt.

P1000644

Jelentkezés

A tábor részvételi díjának 40% befizetésével (foglaló), legkésőbb a tábor első napját megelőző 7 nappal. Bővebb információt és részleteket a táborokról itt találhattok.

Ha tetszik valamelyik tábor, oszd meg a cikked az ismerőseiddel!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk