Ebédelj okos hűtőből, ami látásból ismer téged

Hogyan juthatsz ebédhez a legkényelmesebben az irodában? Úgy, ha ételt rendelsz, nem? De. Én is ezt gondoltam. Amíg nem hallottam a Voilaa közösségi hűtőiről.

Link másolása

A munkahelyen sokaknak az ebéd a nap fénypontja, amin már reggeltől lehet fantáziálni. Mit is egyek ma? Ugyanaz a kérdés minden alkalommal, aztán jön a sakkozás az ízlés-logisztika-közösség háromszögben: “Honnan rendeljünk? Kimenjünk? Az túl drága! Ott mi a menü? Az enyém sose ér ide…”

Valljuk be, túl sokszor vagyunk megalkuvók annak érdekében, hogy a macerát elkerülve, lehetőleg a kollégákkal egy időben jussunk valamilyen táplálékhoz.

Egy magyar mérnökcsapat, a Voilaa fejlesztői arra keresték a választ, hogyan lehetne kompromisszummentes étkezési élményt nyújtani az irodákban. Az elképzelés a következő volt: legyen egy saját hűtőd, amit egy chef telepakolt mindenféle finomsággal. Amikor megéhezel, csak kimész a konyhába, kinyitod a hűtőt, kiveszed, ami tetszik, megmelegíted és megeszed. Jól hangzik, nem? Már csak az a kérdés, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Dining Bar - okos hűtő észfokozó finomságokkal

A megoldás kulcsa egy innovatív hűtőben rejlik, amely felismer téged. A szabadalmaztatott technológia okospolcokba épített kamerákkal és érzékelőkkel azonosítja be a kiválasztott termékeket, és interaktív polcvilágítással segíti a számunkra legelőnyösebb választást.

A beépített szenzorok révén a hűtő érzékeli az odalépő regisztrált felhasználót, aki az azonosítás után az ajtót kinyitva szabadon válogathat a különböző ételek és italok között. A rendszer azt is felismeri, hogy mit vettünk le a polcról, és miután visszacsuktuk az ajtót, a választásunkról értesítést küld a telefonunkra, miközben levonja egyenlegünkről az étel árát.

Mivel a folyamat lebonyolításához nem kell személyzet, így akkor sincs probléma, ha túlórázás közben megéheznénk. A készpénzmentes digitális kiszolgálás a nap 24 órájában rendelkezésünkre áll, ráadásul a hűtőkben érintésmentesen nyíló személyes fiókok is elérhetők, amelyek hűteni és melegen tartani is képesek a megrendelt ételeket/italokat.

 

Az innovatív hűtőhöz természetesen innovatív ételkínálat is dukál. A Voilaa 1800 négyzetméteres, IFS auditált konyhájában a legmodernebb technológia áll a rendelkezésre ahhoz, hogy minőségi tartósítószer- és GMO mentes készételeket állítsanak elő a frissen beérkező alapanyagokból. A Voilaa nagy hangsúlyt fektet a superfoodok felhasználására is az ételkészítés során, amely az egészséges táplálkozásnál fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza.

A Voilaa Dining Bar változatos fogásokkal várja vendégeit: reggelik, levesek, főételek, saláták, snackek és italok is elérhetők lesznek, amihez szezonálisan speciális ételkülönlegességek szintén megjelennek majd a kínálatban. A Voilaa azt ígéri, hogy mindenki a személyes életmódjához és az étkezési céljaihoz igazodó egyéni étlapokat is összeállíthat a fogásokból, amiket szabadon értékelhet a Voilaa online felületein.

 

A több mint három éve zajló fejlesztés mögött egy profi informatikai csapat áll, akik a fejlesztésükkel a teljes élelmiszer előállítási folyamatot transzparenssé teszik, így digitálisan nyomon követhető lesz a teljes beszállítói lánc útja, a minőségellenőrzés, a csomagolás folyamata egészen a fogyasztásig.

A tervek szerint a Voilaa közösségi hűtőivel hamarosan a hazai irodaházakban is találkozhatunk, és elfelejthetjük végre a házhozszállítási díjakat, az éhes várakozásokat és a recepciós pulton sorakozó ételzacskók és dobozok látványát.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk