SZTÁRVILÁG

X-Faktor – Nagy Regina Martina: „Nagyon nehéz volt, hogy sok negatív kommentet kapok, el is ment az önbizalmam emiatt”

Az X-Faktor 14 éves versenyzőjét sokan nagyképűnek nevezték, de azt mondja, a legmegdöbbentőbb mégis az volt, amikor azt írták neki: flörtölt Puskás Petivel.

Link másolása

Nagy Regina Martina a magyar X-Faktor történetének legfiatalabb versenyzője. A 14 éves lány azonnal belopta magát a mentorok szívébe. De a nézők is nagyon megszerették őt, hiszen a műsor első élő adásában ők juttatták tovább.

Regina a produkciója után hosszú ideig biztos továbbjutónak tűnt, hiszen a mentorok leültették az egyik székre. Amikor megteltek a székek, de a mentorok le szerettek volna ültetni egy versenyzőt, akkor a nézőknek kellett eldönteniük arról, ki adja át a helyét. A 14 éves lány több csere után is magabiztosan ülhetett az egyik széken, aztán amikor a mentorok leültették ALEE-t a nézők úgy döntöttek, Reginának kell felállnia.

A versenyző a műsor után a Szeretlek Magyarországnak azt nyilatkozta, ugyan mindig nagyon nehéz, ha fel kell állni ezekből a székekből, de megértette a nézők döntését.

“Erről a székről soha nem jó érzés felállni, de azt is néztem, hogy ki ül le helyettem. Ha igazságtalannak tartottam volna a nézők döntését, akkor ez egy nehéz pillanat lett volna, de ALEE maximálisan megérdemelte, hogy leüljön a helyemre, mert nagyon nagy tehetség”

- fogalmazott Regina, akit a nézők végül továbbjuttattak a második élő show-ba.

A 14 éves lánynak a felkészülés során azonban bőven kijutott a nehéz pillanatokból, ugyanis sok negatív kommentet kapott, amit kezdetben nagyon nehezen viselt.

“Az elején nagyon nehéz volt, hogy sok negatív kommentet kapok, el is ment az önbizalmam emiatt. Nagyon sokan írták, hogy nagyképű vagyok, viszont ez egyáltalán nem igaz, és nem szerettem volna, hogy az emberek ezt gondolják rólam. De például volt, aki azt írta, hogy flörtöltem Puskás Petivel. Azért elég megdöbbentő, hogy egy 14 éves lánynak ilyet kommentelnek. Ezen nagyon meglepődtem, de nyilván úgy fogtam fel, hogy ez vicces, jót nevettünk rajta”

- mesélte a lány, aki hozzátette: ma már megtanulta, hogyan kezelje ezeket a kommenteket, ebben pedig családja és mentora, Puskás Peti segítettek neki.

“Peti és a családom rengeteget segített, lelket öntöttek belém. Kellett hozzá egy kis idő, hogy feldolgozzam és a helyén tudjam kezelni ezeket a kommenteket. De végül eldöntöttem, hogy építőjellegűként fogok tekinteni a negatív kritikákra, és csak azokat fogadom meg belőle, ami előre visz. Elválltam ezt a műsort, ezzel pedig ez is együtt jár”

- mondta Regina.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”