SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Will Smith bevallotta, hogy kamaszkorában minden orgazmusa után öklendezett, olykor hányt is

A színész féktelen szexelésbe kezdett, miután 16 éves korában megcsalták, a teste azonban már ellenkezett ez ellen egy idő után.

Link másolása

Will Smith az utóbbi időben meglehetősen nyíltan beszélt a szerelmi életéről. Azt is megtudtuk már, hogy feleségével nyitott kapcsolatban élnek, a nemrég megjelent könyvéből pedig olyan intim részletek is kiderültek, mint például az, hogy régebben egy hírességekből is álló háremet akart magának, miután először szakítottak Jada Pinkett Smith-szel.

A Buzzfeed most újabb szaftos részleteket közölt a színész memoárjából. Smith leírta, hogy első komoly kapcsolata egy Melanie nevű lánnyal volt, akinek zűrös gyerekkora volt: az anyja börtönben ült, amiért megölte az apát. A lány a nagynénijénél lakott, amíg az ki nem rúgta, Will pedig annyira szívén viselte barátnője sorsát, hogy megkérte a szüleit, fogadják be magukhoz Melanie-t. A színész úgy fogalmazott, hogy a lány már attól a perctől kezdve az élete középpontja volt, amikor megismerte. Nagyon igyekezett enyhíteni szerelme fájdalmait, amelyeket a rossz családi körülmények okoztak neki. De hiába akart mindent megtenni a lányért, hatalmas pofáraesés lett a kapcsolatukból, miután Melanie megcsalta őt, amikor a színész egy kéthetes zenei turnén vett részt.

Smith ekkor még csak 16 éves volt, és ez akkora törést okozott az életében, hogy ezután válogatás nélkül lefeküdt minden nővel, akivel tudott, hogy enyhítse a szívfájdalmát.

Melanie előtt azonban csak egy lánnyal volt együtt, így a hirtelen jött sok szex pszichoszomatikus reakciót váltott ki belőle, amikor orgazmusa volt.

"Szó szerint öklendeztem, néha még hánytam is tőle"

- vallotta be a színész.

Megjegyezte, hogy hiába feküdt le nagyon sok nővel, nem sikerült "kigyógyítania" magát ezzel a megcsalás okozta traumából. Állítása szerint valójában nem csak szexet keresett, hanem értelmes kapcsolatot.

"Minden alkalommal azt reméltem, hogy ez a gyönyörű idegen lesz a Nagy Ő, aki szeretni fog, és aki elűzi a fájdalmamat. De belül reszkettem és nyomorultul éreztem magam. Amikor pedig belenéztem a nők szemébe, az még tovább mélyítette a kínomat"

- írta.

Ezek után Will és az őt megcsaló Melanie kibékültek és egy rövid időre megint összejöttek, mielőtt végleg szakítottak egymással. A színész ezt "a neheztelés, a düh és a pusztulás" időszakaként jellemzi, amelynek úgy vetett véget, hogy fogta az összes holmit, amit valaha a lánynak vett és felgyújtotta őket Melanie szeme láttára.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: