/sztarvilag/weisz-fanni-megindito-posztja-azt-gondoltam-a-siketsegem-miatt-lehetetlen-hogy-modell-legyek/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Weisz Fanni megindító posztja: „Azt gondoltam, a siketségem miatt lehetetlen, hogy modell legyek”

Az elbűvölő manöken vallomása mellé egy 10 éves fotót osztott meg magáról, melyet modellkarrierje elején készített róla Debreczeni Zita.
hirdetés

Weisz Fanni gyerekkorában nem gondolta, hogy valaha is modell lehet, ennek ellenére szép karriert futott be az elmúlt tíz évben. A modellkedés mellett volt közönségdíjas szépségkirálynő, jótékonysági nagykövet, sajtószóvivő, műsorvezető, szerepelt sorozatban, illetve jelent meg regénye is.

A csodaszép hallássérült fotómodell Instagram-oldalán azt írta, szeretne valamit adni azért a sok kedvességért és szeretetért, amit a követőitől kap. Egy megindító bejegyzést tett közzé, melyben arra biztatja rajongóit, hogy soha ne adják fel az álmaikat.

„Soha nem gondoltam volna, hogy modell leszek. Álmodoztam róla, de valahogy azt gondoltam, hogy a siketségem miatt ez lehetetlen.

Pedig anya mindig biztatott, a mami folyton fotózott, a papa agyonkényeztetett és imádott, a bátyám pedig mindig megvédett. Ennyi szeretet és törődés mellett mégis mindig kevesebbnek éreztem magam a hallóknál. Azt gondoltam a siketségem mindenhol akadályozni fog. Mégis sikerült. A mai napig felteszem magamnak a kérdést nap mint nap, hogy miért pont én lettem siket? De ezek a negatív gondolatok egy pillanat alatt eltűnnek s csak arra tudok gondolni, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy eljutottam idáig, hogy meg tudtam csinálni a siketségem ellenére is. Szerencsésnek érzem magam, mert jó helyre születtem, volt erőm és kitartásom, hogy megvalósítsam az álmaim”

- írta a modell, majd arra ösztönözte követőit, hogy ők is higgyenek magukban.

hirdetés

„Biztos nektek is vannak álmaitok. Legyetek bátrak, erősek és kitartók. Higgyetek magatokban, és valósítsátok meg az álmaitokat ti is. Ha nekem sikerült, nektek is fog”

A szöveghez Fanni két bámulatos fotót posztolt, melyeket 19 éves korában Debreczeni Zita készített róla.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk