hirdetés

SZTÁRVILÁG

VV Soma ízléstelen kérdéseket tett fel egy 15 éves lánynak élőzés közben

VV Soma egykori játékostársa, az azóta egyébként vloggerkedő és több társadalmi kérdésben is megnyilvánuló, Osváth Zsolt egy videóban reagált minderre. De az esettel kapcsolatban a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalon is megjelent egy poszt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 22.

hirdetés

VV Soma, a Való Világ című műsor egykori győztese élőben beszélgetett egy fiatal lánnyal, aki Zsebibabaként ismert a közösségi oldalakon, rengeteg követője van. Soma azt állította, azért készít beszélgetést a lánnyal, mert szeretné jobban megismerni őt. "Ha bárki azt hiszi, hogy ez egy olyan live lesz, ahol oltogatni fogom a Zsebibabát, az téved. Én 26 éves vagyok, nem fogok 15 éves lányokat megalázni. Tudjátok, hogy ezek a megalázós dolgok nem az én reszortom" - hangoztatta a videó elején VV Soma, de a videó végül teljesen más irányt vett.

• Figyelj, azt írják a követőim, hogy blokkolnának téged. Az mit jelent?

• Valaki azt írja, hogy durrogtatna, mint az ágyúgolyó. Az mit jelent?

• Valaki azt súgja a fülembe, hogy megrakna, mint a farakás.

• Látom, hogy sportos feneked van, sportolsz?

hirdetés

• Szeretsz birkózni? Fiúkkal vagy lányokkal?

• Hány fiúval birkóztál eddig összesen életed során?

• Akkor ezek szerint szeretsz szívni. Mármint cigarettázol.

Többek között ilyen kérdések hangoztak el a videóban a 15 éves lány felé. Ezeket VV Soma követői tették fel, a 26 éves srác pedig beolvasta az élőben.

Az egészről egyébként Osváth Zsolt készített egy reakcióvideót. Ő szintén korábbi VV-s szereplő, abban a szériában láthattuk, amit Soma nyert meg. Zsolt egyébként azóta vloggerkedik, többször megnyilvánult már különböző társadalmi témákban

VV Soma kérdéseire reagálva azt mondta:

"Ha már a követőid akkora tuskók és tirpákok, hogy ezeket a kérdéseket felteszik, akkor neked az a dolgod, hogy ignorálod és nem beolvasod".

A birkózós metaforával kapcsolatban pedig úgy fogalmazott:

"Ennyi jó érzés nem szorult beléd? Ha ezt a lányt 30 percen keresztül alázod, legalább szexuálisan ne zaklasd nyilvánosan. Mert ez bizony az!"

VV Soma "interjújából" egyébként az is kiderül, hogy a 15 éves lány szeretett volna híres lenni, és a közösségi oldalakon látottak alapján jött rá arra, hogy ezt úgy érheti el, ha pucsítós-fehérneműs képeket posztol magáról.

Osváth Zsolt már több korábbi videójában is szót emelt ennek kapcsán, hiszen több olyan influenszer posztol hasonló fotókat, akiket az egészen fiatal, tizenéves korosztály követ.

Osváth Zsolt videója: MINDIG VAN LEJJEBB! ZSEBIBABA ÉS VV SOMA ÉLŐBEN "BESZÉLGET"! - Ezért csinálta az egészet!

A történtekről egyébként a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalon is megjelent egy poszt.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk