hirdetés

VV Gigi krisnás lett, de a szexről nehezen tud lemondani

Kifakadt az egykori villalakó: nem igazán megy neki a puritán életmód.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 26.

hirdetés

Hét éve már, hogy az ország megismerhette VV Gigit és VV Bécit, a Való Világ negyedik szériájának testvérpárját. Az akkor 21 éves lányról hamar kompromittáló felvételek kerültek elő, és a villából való kiköltözés után is többször megszabadult ruháitól.

Idén májusban viszont felröppent a hír, hogy Rácz Ildikó férjhez ment, méghozzá Krisna-szerrtartás keretében.

"Ha a Krisna-tudatú hívők avatást szeretnének, akkor négy szabályozó elvet kell követniük: a vegetáriánus életmódot, az önmegtartóztatást, és a szerencsejáték, valamint a kábítószerek elkerülését. Nem tagadom: számomra az önmegtartóztatás jelenti a legnagyobb nehézséget" - mesélte Gigi a Borsnak.

"Gyereknemzés céljából engedélyezett az együttlét, mi pedig épp családalapítás előtt állunk, tehát ha úgy vesszük: nem áthágom, hanem betartom a szabályokat. Fogantatás után azonban nem tudom mi lesz..." – mesélte nevetve Gigi.

"A ValóVilág után elég kicsapongó életet éltem, és mélypontra kerültem. Úgy éreztem, ha nem is teljesen, de le kell számolnom a korábbi életemmel. (...) Noha most már a Krisna-tudatnak köszönhe­tően sok mindent másképp látok, a múltamat nem akarom megtagadni, hisz az is én vagyok" - árulta el Gigi, hozzátéve, hogy nem kizárt, hogy talán újra belevágna a Való Világba, de kizárólag a Krisnásoktól kapott tapasztalattal és önismerettel.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk