hirdetés

SZTÁRVILÁG

Visszatér Magdi anyus a Barátok köztbe

A 20 éves évforduló miatt több népszerű volt szereplőt visszahoznának a sorozat készítői.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. március 14.

hirdetés

Ismét feltűnhet idén a Barátok köztben Fodor Zsóka – írja a Blikk. A lap információi szerint a sorozat készítői több megoldáson is gondolkodnak azzal kapcsolatban, hogyan hozhatnák vissza az elhunyt karaktert. Már színésznővel is tárgyalnak a részletekről, de ő egyelőre nem akart nyilatkozni.

Magdi anyus 2009-ig szerepelt a Barátok köztben, ekkor takarítás közben legurult a lépcsőn, és életét vesztette.

Azóta egyszer már visszatért szellemként visszatért, a Blikk pedig úgy tudja, most is vagy így, vagy sorozatbeli férje, Vili bácsi hallucinációjaként, esetleg emlékeként jelenhet majd meg a képernyőn.

De az sem kizárt, hogy egy Magdi anyusra nagyon hasonlító rokon, vagy testvér szerepében tér vissza Fodor Zsóka.

A sorozat 20. jubileumi évében folyamatosan lehet majd számítani meglepetésekre, több régi, közönségkedvenc szereplőt is vissza akarnak hozni – nyilatkozta a kreatív producer, Szerencsés Gabriella.

hirdetés

Konkrét neveket egyelőre nem mondott, de a Blikk szerint felmerült R. Kárpáti Péter, azaz Berényi András visszatérése is, aki szintén meghalt a sorozatban.

De szó van az Ábrahám Edit által megformált Berényi Claudia, vagy a Németh Kristóf által játszott Kertész Géza visszaírásáról is – mivel a történet szerint ők csak elköltöztek a Mátyás térről, ezzel jóval könnyebb dolga lenne az alkotóknak.

A lap úgy tudja, szóba került


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk