SZTÁRVILÁG

Vilmos herceg sosem hallott titkokat osztott meg az életéről egy karácsonyi sétabeszélgetésben

Kiderült, hogyan csalta színpadra Taylor Swift egy jótékonysági vacsorán, és az is, hogy melyik dalt énekelte anyjával és öccsével közösen autózás közben.

Link másolása

A karácsonyi időszakban mindenkit a sétálásra biztat Vilmos. A cambridge-i herceg szerint fontos, hogy az ünnepek idején mindenki tartson egy kis szüntet és elmerüljön a gondolataiban a nagy hajtás közepette. Vilmos emellett rengeteg személyes történetet is megosztott az Apple Fitness+ előfizetőknek szóló sorozatában, melynek évadzáró epizódja december 6-án jelenik meg.

A 'Time To Walk' (magyarul: Ideje sétálni) egy olyan különleges audiosorozat, melyet kizárólag az Apple Watch felhasználói érhetnek el, miután az okosórához vezeték nélküli fülhallgatóval csatlakoznak. A készítők a hírességekkel rögzített beszélgetéseket kifejezetten séta mellé ajánlják.

A korábbi epizódokban mesélt már az életéről és tapasztalatairól gyaloglás közben Naomi Campbell, Shawn Mendes, Jane Fonda, Dolly Parton vagy a korábbi világbajnok bokszoló, Anthony Joshua is.

A CNN úgy tudja, hogy a 39 éves herceg nagy rajongója a sorozatnak, ezért megkereste az Apple-t az együttműködés reményében.

A hétfőtől elérhető sétabeszélgetés elején apja gyaloglás iránti szenvedélyéről vall, aki "mindig próbálta kizavarni a házból" őt és öccsét, Harryt. Vilmos szerint ennek akkor nem sok hasznát látták, de ahogy öregszik, egyre inkább értékeli apja törekvéseit.

A herceg a norfolki családi birtokon tavasszal rögzített barangolás közben mesél a környék látnivalóiról, de megidéz karácsonyi emlékeket is. Eszébe jut, ahogy a királyi család hagyományos karácsonyi zarándoklata során testvérével alig bírtak lépést tartani a nagyapjukkal.

Szóba kerül egy nyolc évvel ezelőtti élmény is, amikor egy adománygyűjtő vacsorán a mellette ülő Taylor Swift a színpadra csalta, ahol Bon Jovival hármasban énekeltek el egy dalt. Vilmos a mai napig nem érti, hogyan vette rá az amerikai énekesnő a közös éneklésre.

Csak arra emlékszik, ahogy szinte "transzban" sétált a mikrofonok felé, miközben kétségbeesetten próbálta felidézni magában a Livin' On a Prayer szövegét. Hozzáteszi: habár nagy rutinja van a beszédek tartásában, azért a nyilvános éneklés egészen más tészta.

Vilmos a beszélgetésben kitér arra az időszakra is, amikor mentőhelikopter-pilóta volt. Az egyik napon egy fiatal fiúnak segített, akit elgázolt egy autó. Az esetet követően nagyon idegesen ment haza, és érezte, hogy valami megváltozott. A szokatlan érzést nem tudta hova tenni, hiszen a magánélete rendben volt, és a munkájában is jól érezte magát. Csak hetekkel később jött rá, hogy hiába fejezte be naponta a munkát, az emberek traumáját nem tudta a munkahelyén hagyni, ez pedig hatással volt az egész életére.

A herceg szerencsének vallja magát, mert volt valaki a mentők között, akivel tudott beszélgetni a nehézségekről. Ezért arra ösztönzi a sétabeszélgetés hallgatóit, hogy keressenek ők is olyanokat, akiknek őszintén kitárulkozhatnak.

A Magyarországon egyelőre nem elérhető sorozat december 6-i epizódjának egyik zenei betétje épp az a dal, amit Diana hercegnő hallgatott állandóan a kocsiban, amikor az internátusba vitte fiait. Ilyenkor a hercegné feltekerte a hangerőt, és együtt énekelték Vilmossal és Harryvel Tina Turner 'The Best' című számát.

A ma már háromgyerekes herceg "igazi családi pillanatnak" élte meg ezeket az alkalmakat.

Ennél újabb élmény fűzi Shakira Waka Wakájához, ami elsősorban a gyerekei kedvence. Amikor a hatéves Sarolta meghallja a dalt, "balettcuccokban rohangál a konyhában", miközben a hároméves Lajos a teljesen megőrült testvérét próbálja utánozni.

Vilmos végül azt is elárulja a hallgatóknak, hogy a hetet mindig az AC/DC Thunderstruck című számával és egy óriási headbangeléssel indítja hétfő reggelenként. Az ausztrál rockbanda zenéje után pedig beleveti magát a munkába.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Párharc: feladhatja a játékot az egyik szereplő, annyira durván összevesztek a párjával
Csoki és Hedda kapcsolata is válságba került, miután a volt Való Világ-szereplő úgy megharagudott a barátnőjére, hogy nem volt hajlandó egy szobában lenni vele.

Link másolása

Feszült pillanatokat okozott a Párharcban a szerdai adás játéka az egyik párnak. Chris Tanoh "Csoki", az egykori Való Világ-játékos és barátnője, Egedi Hedda már többször összevesztek a versenyben, most azonban minden eddiginél mélyebbre kerültek.

Hedda azon akadt ki, hogy amikor párjának róla szóló kérdésekre kellett válaszolnia, Csoki nem tudta, hogy mi volt a jele az óvodában.

Szerinte ez is azt bizonyítja, hogy a férfi nem figyel rá, és nem fontos annyira neki, hogy ilyeneket megjegyezzen. Ezt már egy korábbi, hasonló játék során is elmondta, a mostani szituáció pedig annyira megviselte a lányt, hogy sírva is fakadt.

Csoki nem értette, hogy ez miért akkora probléma, szerinte nem kell tudnia, hogy mi volt Heddának az óvodai jele, ez nem fontos egy párkapcsolatban. Eleinte még próbálta oldani a feszültséget, a villába érve azonban már ő is megsértődött.

„Nekem erre nincs szükségem! Nem tudunk koncentrálni a játékokra! (...) Költözz el, vagy lakjunk külön... nem tudom”

- mondta.

Heddát váratlanul érte, hogy párja egy másik szobába küldte őt a konfliktusuk miatt.

„Engem te nem zavarsz. Az menjen, aki zavarja a másikat. Engem nem zavarsz. Én szeretném megbeszélni, megnyugodni, és kész. Szerintem ez egy olyan dolog, ami megtörtént már sokszor a kapcsolatunk során, és mindig megbeszéltük. Sőt szakítottunk is, és utána megint összejöttünk.”

Csoki viszont hajthatatlan volt, kijelentette, hogy nem szeretne egy ágyban aludni Heddával. Mivel azonban a lány nem volt hajlandó átköltözni máshova, végül ő pakolta össze a bőröndjét és ment fel az üres szobába.

„Nem tudom, hogy mi lesz. Én nem tudok tovább a Hedda mellett lenni. Ha ennek az a következménye, hogy szétmegyünk, engem az se érdekel”

- mondta a korábbi valóságshow-szereplő.

Hedda később Tücsinek fakadt ki, ekkor pedig azt mondta, hogy úgy érzi, nem bírja tovább ezt, sőt a játékot is kész feladni.

„Én ezt így nem fogom tovább folytatni. Úgy érzem, hogy elfogytam. Holnap meg fogom mondani Csokinak, hogy befejeztem és megyek haza.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Meghan Markle aláírása már csak annyit ér, mint Putyiné
Harry herceg feleségének népszerűsége zuhan, miközben Katalin hercegné aláírása még Károly királyénál is értékesebb.

Link másolása

Meghan Markle autogramja már mindössze annyit ér, mint Vlagyimir Putyiné. Ez már csak azért is nagy szó, mert míg a politikusoktól nem nehéz autogramot begyűjteni, a királyi család tagjainak ezt tiltja a protokoll - írja a Daily Star.

Jelenleg a sussexi hercegné és az orosz elnök autogramja is mintegy 125 font (61 ezer forint) értékű. Viszonyításképp Katalin walesi hercegné aláírása 2250 fontot (1,1, millió forint) ér, a korábbi ár egynegyedével drágult.

Meghan Markle népszerűsége ezzel szemben egyre zuhan, mivel 2021-ben aláírása még 375 fontot (183 ezer forint) ért - emelte ki Adrian Roose, a brit Memorabilia Club igazgatója, a királyi család szakértője.

Harry herceg autogramjának értéke is csökkent, mégsem panaszkodhat: általában még mindig 1500 font (735 ezer forint) körüli áron adják el.

„Az elmúlt három hónapban 33 százalékkal csökkent a Meghan Markle iránti globális érdeklődés, ami megfelel a vele kapcsolatos emléktárgyak iránti kereslet csökkenésének is” - magyarázta a szakértő.

Roose szerint a kutatás egyik legnagyobb meglepetése Kamilla királyné volt, aki 28 százalékkal, 995 fontra (487 ezer forint) növelte autogramja értékét. Férje, III. Károly király most 1200 fonton (587 ezer forint) áll.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk