SZTÁRVILÁG

Vilmos herceg sosem hallott titkokat osztott meg az életéről egy karácsonyi sétabeszélgetésben

Kiderült, hogyan csalta színpadra Taylor Swift egy jótékonysági vacsorán, és az is, hogy melyik dalt énekelte anyjával és öccsével közösen autózás közben.

Link másolása

A karácsonyi időszakban mindenkit a sétálásra biztat Vilmos. A cambridge-i herceg szerint fontos, hogy az ünnepek idején mindenki tartson egy kis szüntet és elmerüljön a gondolataiban a nagy hajtás közepette. Vilmos emellett rengeteg személyes történetet is megosztott az Apple Fitness+ előfizetőknek szóló sorozatában, melynek évadzáró epizódja december 6-án jelenik meg.

A 'Time To Walk' (magyarul: Ideje sétálni) egy olyan különleges audiosorozat, melyet kizárólag az Apple Watch felhasználói érhetnek el, miután az okosórához vezeték nélküli fülhallgatóval csatlakoznak. A készítők a hírességekkel rögzített beszélgetéseket kifejezetten séta mellé ajánlják.

A korábbi epizódokban mesélt már az életéről és tapasztalatairól gyaloglás közben Naomi Campbell, Shawn Mendes, Jane Fonda, Dolly Parton vagy a korábbi világbajnok bokszoló, Anthony Joshua is.

A CNN úgy tudja, hogy a 39 éves herceg nagy rajongója a sorozatnak, ezért megkereste az Apple-t az együttműködés reményében.

A hétfőtől elérhető sétabeszélgetés elején apja gyaloglás iránti szenvedélyéről vall, aki "mindig próbálta kizavarni a házból" őt és öccsét, Harryt. Vilmos szerint ennek akkor nem sok hasznát látták, de ahogy öregszik, egyre inkább értékeli apja törekvéseit.

A herceg a norfolki családi birtokon tavasszal rögzített barangolás közben mesél a környék látnivalóiról, de megidéz karácsonyi emlékeket is. Eszébe jut, ahogy a királyi család hagyományos karácsonyi zarándoklata során testvérével alig bírtak lépést tartani a nagyapjukkal.

Szóba kerül egy nyolc évvel ezelőtti élmény is, amikor egy adománygyűjtő vacsorán a mellette ülő Taylor Swift a színpadra csalta, ahol Bon Jovival hármasban énekeltek el egy dalt. Vilmos a mai napig nem érti, hogyan vette rá az amerikai énekesnő a közös éneklésre.

Csak arra emlékszik, ahogy szinte "transzban" sétált a mikrofonok felé, miközben kétségbeesetten próbálta felidézni magában a Livin' On a Prayer szövegét. Hozzáteszi: habár nagy rutinja van a beszédek tartásában, azért a nyilvános éneklés egészen más tészta.

Vilmos a beszélgetésben kitér arra az időszakra is, amikor mentőhelikopter-pilóta volt. Az egyik napon egy fiatal fiúnak segített, akit elgázolt egy autó. Az esetet követően nagyon idegesen ment haza, és érezte, hogy valami megváltozott. A szokatlan érzést nem tudta hova tenni, hiszen a magánélete rendben volt, és a munkájában is jól érezte magát. Csak hetekkel később jött rá, hogy hiába fejezte be naponta a munkát, az emberek traumáját nem tudta a munkahelyén hagyni, ez pedig hatással volt az egész életére.

A herceg szerencsének vallja magát, mert volt valaki a mentők között, akivel tudott beszélgetni a nehézségekről. Ezért arra ösztönzi a sétabeszélgetés hallgatóit, hogy keressenek ők is olyanokat, akiknek őszintén kitárulkozhatnak.

A Magyarországon egyelőre nem elérhető sorozat december 6-i epizódjának egyik zenei betétje épp az a dal, amit Diana hercegnő hallgatott állandóan a kocsiban, amikor az internátusba vitte fiait. Ilyenkor a hercegné feltekerte a hangerőt, és együtt énekelték Vilmossal és Harryvel Tina Turner 'The Best' című számát.

A ma már háromgyerekes herceg "igazi családi pillanatnak" élte meg ezeket az alkalmakat.

Ennél újabb élmény fűzi Shakira Waka Wakájához, ami elsősorban a gyerekei kedvence. Amikor a hatéves Sarolta meghallja a dalt, "balettcuccokban rohangál a konyhában", miközben a hároméves Lajos a teljesen megőrült testvérét próbálja utánozni.

Vilmos végül azt is elárulja a hallgatóknak, hogy a hetet mindig az AC/DC Thunderstruck című számával és egy óriási headbangeléssel indítja hétfő reggelenként. Az ausztrál rockbanda zenéje után pedig beleveti magát a munkába.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Sztárban Sztár leszek: „Ha ezt elrappeled úgy, leveszem a Józsikát szájjal” – ígérte Majka, meg is bánta
A rapper elég felelőtlen ígéretet tett az egyik versenyző produkciója előtt, aki jobban teljesített, mint várta.

Link másolása

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában is voltak emlékezetes pillanatok. Majka és Pápai Joci a versenyzők végső kiválasztásakor kissé összekaptak, pedig nem sokkal korábban igen közel kerültek egymáshoz.

Az egész azzal kezdődött, hogy amikor az egyik versenyző, Károlyi Róbert elmondta, hogy ő Weszélyes Elemek egyik számát fogja előadni, Majka nagyon meghökkent. Elmondta a zsűritársainak, hogy a Weszélyes Elemek egy nyolcadik kerületi rapduó, akiknek úgy pörög a nyelvük, hogy nagyon nehéz leutánozni őket.

"Ha azt elrappeled úgy, ahogy a Weszélyes Elemek, akkor én itt a Józsikát leveszem szájjal" - jelentette ki a rapper, mire a versenyző azt ígérte, hogy menni fog.

Be is bizonyította, hogy ez megy neki, amin a zsűritagok is nagyon meglepődtek. Majka pedig hamar rájött, hogy felelőtlen ígéretet tett, de már nem volt menekvés:

Pápai Joci a zsűripulton átmászva odaült barátja elé és közel húzta magához.

A stúdió nevetéssel és hatalmas ovációval díjazta ezt. Majka a produkció végén bocsánatot kért Károlyi Róberttől, hogy nem hitt benne az elején. A rappert természetesen továbbjuttatta a zsűri, és a mesterek legnagyobb meglepetésére a srác Köllő Babett csapatába akart került saját kérésére.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Liptai Claudia többször hálóingben, bugyi nélkül vitte óvodába a gyerekét
Csak egy kabátot kapott fel még indulás előtt.

Link másolása

A NőComment! műsorában árulta el Liptai Claudia, hogyan vitte a gyerekét óvodába. Elmondása szerint sűrűn előfordult, hogy

"hálóingben, felvettem rá egy kabátot, és nem volt rajtam bugyi".

Az adásban a többi vendég is elárulja, milyen különleges ruházatban jelentek meg nyilvánosan. Volt, aki például a közértbe ment el kimonóban.

Az adást vasárnap este 21 órától lehet megnézni az RTL II-n.

VIDEÓ: Az előzetes

Egy korábbi műsorban is érdekes titkokat árult el:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meghan Markle „azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság Beyoncéja” – állítja egy palotai bennfentes
A bennfentesek szerint csak később jött rá Meghan, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy hétköznapi emberre.

Link másolása

Harry herceg és Meghan a windsori kastélyba akart költözni, de végül megkapták a Frogmore Cottage-t, amely az angliai Windsorban található Home Park része – derül ki egy új, a brit királyi családról szóló könyvből.

A Kensington-palotából való átköltözésük során a hírek szerint Sussex hercege és hercegnője egy lakosztályban reménykedett a királyi rezidencián. Lady Elizabeth Anson szerint viszont - aki a királynő közeli barátja volt és 2020-ban elhunyt - az uralkodó "nagylelkű gesztust" tett, és helyette nekik adta az említett házat. A királynő állítólag azt is hozzátette a döntése után: "Remélem, tiszteletben fogják tartani" - írta meg a Mirror.

Az állítás a „The New Royals” című könyvben hangzott el, amelyet Katie Nicholls írt, és amely Harry, Meghan, Vilmos, Katalin és az újonnan megkoronázott III. Károly király közötti kapcsolatokat tárja fel az elmúlt évekből.

A sussexi pár és a királyi család többi tagja közötti konfliktusok az elmúlt néhány évben több alkalommal is a címlapokon szerepeltek. II. Erzsébet halála viszont ismét összehozta Károlyt, Vilmost és Harryt, amikor együtt gyászoltak, és több ceremónián együtt vonultak a néhai uralkodó koporsója mögött feleségeikkel.

A most megjelenő könyvből azonban más érdekesség is kiderül.

"Meghan azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság „Beyoncéja”, a királyi család tagjaként megadják neki ezt a dicsőség.

– állítja egy korábbi palotai alkalmazott.

Amikor rájött, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy egyszerű emberre, akkor egy asztalhoz ült a királyi család többi tagjával és csak annyit kérdezett: „Rendben, mit fogunk tenni ezekkel?"

Meghan korábban arról beszélt, hogy "elnémítva" érezte magát és nem erre számított, amikor a királyi család tagja lett.

"Amikor csatlakoztam ahhoz a családhoz, akkor láttam utoljára az útlevelemet, a jogosítványomat, a kulcsaimat"

- mondta, hozzátéve, hogy teljesen "naiv" volt azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz az élet a királyi család tagjaként.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
„Lesz lagzi, aranyhintó” – G.w.M és Kulcsár Edina most a babára fókuszálnak, de szeretnének esküvőt
A pár most nem is lehetne boldogabb, a babavárás kapcsán azonban nem akartak bővebben nyilatkozni a rapper családjában lévő tradíciók miatt sem.

Link másolása

Közösen adott interjút a TV2 Tények Plusz című műsorának Kulcsár Edina és G.w.M. Elmondták, hogy egyelőre nem tervezik az eljegyzést és az esküvőt, mivel most közös babájuk a prioritás náluk, de az nem kérdés, hogy előbb-utóbb összekötik az életüket.

„Lesz lagzi, aranyhintó”

- jelentette ki a rapper nevetve.

A párnál most felhőtlen a boldogság, még úgy is, hogy G.w.M szerint "ebbe a pár hónapba nagyon sok év beleszorult".

„Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez az első másodperctől kezdve egy olyasfajta boldogság, amit tényleg kívánok mindenkinek tiszta szívből”

- fejtette ki.

„Azt gondolom, hogy ez most nem is állhatna jobban. Nagyon sok mindent megéltünk, amit mondjuk mások akár tíz év alatt. Mi most így elvagyunk, köszönjük szépen, és legalább lesz új a nap alatt a jövőben”

- mondta Kulcsár Edina.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondtak a babavárásról!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk