SZTÁRVILÁG

Vilmos herceg megszegte a királyi protokollt, de a britek imádják ezért: „Egy nap ő lesz a történelem legjobb királya”

Azt nem tudni, hogy Erzsébet királynő mit szólt ahhoz, hogy a herceg megölelte az angol női fociválogatott játékosait, de az biztos, hogy az embereket teljesen levette ezzel a lábukról.

Link másolása

Vilmos herceg közismerten nagy futballrajongó, amit nem is rejt véka alá. A Lionesses, vagyis az angol női labdarúgó-válogatott történelmi győzelmet aratott, amikor 2-1-re megverte Németországot az Európa-bajnokság döntőjében. A trónörökös is a meccsen járt, ahol a diadal után gratulált a játékosoknak és megölelte őket, ezzel megszegve a királyi protokollt - írja a Mirror.

„Vilmos herceg valószínűleg megszegte a királyi protokollt azzal, hogy megölelte a játékosokat a történelmi győzelmük után, de a gesztus szándékos volt”

- állítja Grant Harrold egykori komornyik, a királyi család ügyeinek szakértője.

Cambridge hercege már korábban is kifejezte támogatását a csapat iránt, azonban ritka látvány, hogy egy magas rangú királyi családtag megölel egy civilt. A szakértő Vilmos barátságos, mégis tiszteletreméltó cselekedetéről számolt be.

„A történelem során az volt a szabály a királyi családoknál, hogy nézni lehetett őket, de megérinteni nem. Ha találkoztál egy uralkodóval, akkor ránézhettél, és ha kézfogást ajánlott, akkor el kellett fogadnod” - mutatott rá a királyi szakértő. De mivel az ölelések egyre gyakoribbá válnak, a kézfogás a múlté, Grant véleménye szerint Vilmos herceg megközelítése egy modernebb monarchiát képvisel.

„Azt hiszem, Vilmos és a többi fiatalabb uralkodó felismerte, hogy nem úszhatják meg a távolságtartást”

- mondja az egykori komornyik.

Grant Harrold szerint a királyi család fiatalabb generációja teljesen más neveltetést kapott. Vilmos mindössze 15 éves volt, amikor édesanyja, Diana hercegné tragikusan elhunyt. Fiait rendszeresen vitte magával a jótékonysági rendezvényekre, hajléktalanszállókat látogattak, sőt ő volt az, aki elsőként nyilvánosan HIV-fertőzöttekkel érintkezett, ezzel bemutatva, hogy nem veszélyesek. Emiatt Cambridge hercege számára valószínűleg teljesen magától értetődő ez a fajta testi kontaktus. A szakértő is úgy vélte, hogy ez a megközelítés teszi modernné a királyi mentalitást.

Azt nem tudni, hogy Erzsébet királynő hogyan állt a történtekhez, azonban a civileket teljesen lenyűgözte Vilmos herceg.

„Vilmos herceg barátságát és büszkeségét a Lionesses iránt ma este az egész világnak megmutatta! A nép királya, Diana nyomán. Imádom, hogy ünnepi ölelést ajánlott minden olyan játékosnak, aki akarta (a csapat nagy része)”

- fejtette ki véleményét egy hozzászóló.

„Egy nap ő lesz a történelem legjobb királya”

- írta egy kommentelő.

„Amikor a főnök büszke! Miért ne? A Lionesses megcsinálta! Micsoda játék”

- tweetelte egy rajongó.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk