SZTÁRVILÁG

Vilmos herceg állítólag nem akar találkozni Harryvel, nehogy öccse felhasználja a beszélgetéseiket a könyvéhez

Harry és Meghan Markle a héten Angliában lesznek, és noha pár száz méterre szállnak meg Vilmoséktól, az idősebb fivér és felesége nem terveznek közös találkozót.

Link másolása

Visszatért az Egyesült Királyságba Harry herceg és Meghan Markle a legutóbbi, kínos pillanatokkal teli június eleji látogatásuk óta. A pár több eseményre hivatalos a szigetországban, de Németországba is elutaznak. A hét nagy részét Angliában töltik, múlt hétvégén már meg is érkeztek a windsori Frogmore Cottage nevű birtokra.

A Mirror azt írja,

Károly herceg felajánlotta fiának és menyének, hogy angliai tartózkodásuk alatt szálljanak meg a balmorali birtokon lévő otthonában, hogy egy kicsit együtt lehessenek, ám Harryék nemet mondtak. A lap forrásai szerint a walesi herceg korábban is ilyen gesztust tett a pár felé, akik akkor is elutasították a meghívást.

A mostani elutasítás azért is érdekes, mert az utóbbi hetekben felröppent a hír, hogy a nyarat a balmorali kastélyban töltő Erzsébet királynő nincs túl jól, ezért Károly herceg gyakran látogatja őt. Harry és Meghan azonban ezek szerint nem terveznek találkozni a királynővel, amit megkönnyített volna az, ha Balmoralban szállnak meg.

De valószínűleg Vilmos herceggel és Katalin hercegnével sem fognak összefutni, hiába vannak szinte egymás szomszédságában. A Frogmore Cottage és Vilmosék új hétvégi háza, az Adelaide Cottage mindössze 115 méterre található egymástól. A Sun szerint azonban az idősebb fivér és felesége sem szeretné kihasználni a lehetőséget egy találkozóra, sőt, igyekeznek kerülni Harryéket, amíg Angliában vannak.

Vilmos herceg állítólag azért nem akar találkozni az öccsével, mert nem bízik benne: attól tart, hogy a beszélgetéseik tartalma visszaköszönhet Harry hamarosan megjelenő memoárjában, vagy a pár netflixes dokumentumfilmjében. Előbbi novemberben, utóbbi pedig decemberben jelenhet meg.

"Valószínűnek tartom, hogy Vilmos és Katalin megpróbálja kerülni a kapcsolatot Harryvel és Meghannel, amíg meg nem tudják, miről szól Harry memoárja és a dokumentumfilm. Harryék elvesztették Vilmosék bizalmát, mivel megvan az esély arra, hogy bármilyen beszélgetést felhasználhatnak. Ez az ő hibájuk, amiért túlzásokba estek és udvariatlanok voltak" - véli Angela Levin királyi életrajzíró.

Harryéknek egyébként szerdán nincs hivatalos programjuk, tehát lenne idejük találkozni a királyi család tagjaival. Mivel azonban az utóbbi hetekben Meghan Markle ismét erős kijelentéseket tett férje családjával kapcsolatban, nem biztos, hogy sort kerítenek erre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk