hirdetés

SZTÁRVILÁG

Vilmos hercegnél a gyerekvállalás előhozta az édesanyja halálával kapcsolatos traumáit

A herceg ritkán beszél Diana hercegnő haláláról, de most mégis őszintén nyilatkozott róla.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 25.

hirdetés

Édesanyja haláláról és a gyermekvállalás miatt érzett félelméről is beszél Vilmos herceg abban a dokumentumfilmben, aminek a bemutatója május 28-án lesz - derült ki a rövid előzetesből.

A BBC One csatornán debütáló Football, Prince William and Our Mental Health című filmet egy évig készítették a herceggel, aki focistákkal, menedzserekkel és szurkolókkal találkozott, és a foci mellett a mentális egészségről beszélgetett velük. A majdnem kétperces ízelítőben Vilmos egy egykori focistával, Marvin Sordellel beszélget a gyermekvállalásról és az apaságról.

"A gyerekvállalás az élet egyik legcsodálatosabb dolga, de egyben a legfélelmetesebb is" - foglalja össze már az elején a herceg.

Sordell, aki szintén három gyermek édesapja, mélyen egyetértett. Elmondta, milyen felemelő érzés gyereket nevelni, ám egyben élete legnehezebb élménye is volt. Bevallotta, hogy embert próbálónak tartotta a gyermekei születése utáni időszakot, és az egész gyereknevelést is. Főleg amiatt, mert ő maga apa nélkül nőtt fel.

Vilmos itt vette át tőle a szót: "Pontosan értem, miről beszélsz" - utalva arra, hogy ő az édesanyját vesztette el idejekorán.

hirdetés

"Gyermeket vállalni az élet egyik legnagyobb kihívása. Teljesen egyetértek veled. Ha egy ilyen kaliberű traumán megy át az ember, mint amilyen édesapád elvesztése, vagy édesanyám halála, akkor visszatérnek az élmények, és újra felkavarodik minden."

A herceg bevallotta, hogy újra előjöttek benne az édesanyja halála miatt érzett szorongások, amikor apává vált, és ez megrémítette. Vilmos elmondta, hogy egy kívülállónak nagyon nehéz egy ilyen élethelyzetbe beleképzelnie magát, ezért érezheti magát úgy az ember ilyenkor, hogy senki sem tud segíteni. Ennek ellenére Katalin mindenben támogatta, és mellette állt a nehéz pillanatokban, és akkor is, amikor visszatértek a félelmei.

"Együtt fejlődtünk, és tanultuk meg ezt kezelni."

- mondta feleségéről, akivel három gyermeket nevelnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

? ? ?

Marvin Sordell (@marvinsordell) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk