SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

8 világsztár legelső fotója az Instagramon

Érdekes megnézni, ki mennyit változott azóta, hogy elkezdte használni a képmegosztót...
via people.com - szmo.hu
2018. június 29.


Link másolása

Julia Roberts

És ami a meglepő, hogy a Hollywood egyik első számú női szupersztárja június 27-én, tehát két napja (!) jelent meg először az Instagramon. Mondjuk már most 580 ezer követője van, és az első fotóját sem tolta túl. Csak beköszönt, és megvillantotta húszmillió dolláros mosolyát.

Hello☀️

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés,

Tom Cruise

Ő sem siette el, január 25-én csatlakozott. Igaz, már 1,7 millió követője van. Nála inkább az a meglepő, hogy legelső fotóján nem ő maga van, hanem a Mission Impossible következő részének afféle magán-reklámja.

Get ready. #MissionImpossible

Tom Cruise (@tomcruise) által megosztott bejegyzés,

Nicole Kidman

Tom Cruise exe is csak január 8-án lett Insta-lány, már 1, 4 millió követője van. Jellemző rá, hogy az első fotója elég lazára sikerült: épp a "Hatalmas kis hazugságok"-ban nyújtott alakításáért kapott Golden Globe díját lobogtatja és...mintha kicsit be lenne csípve.

Will Smith

17 millió követője van, tavaly december 14-én csatlakozott. Már a profilképe is becsapós: egy kisfiú kori képet rakott fel. Első posztján Ellen DeGeneres tévéshow-jában bohóckodik, de ez a lazaság jellemző rá: legutóbb Budapesten trollkodott, amikor itt forgatta a focivébé imázsfilmjét.

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Chris Hemsworth

Majdnem 20 millió követője van, 2015 októberében csatlakozott. A "Thor" és a "Bosszúállók" sztárja egy nagyon ausztrál poszttal indított: konkrétan egy kígyóval szelfizett, amely épp a kertjén kúszott át.

Hangin' with the locals in my backyard… the real Jurassic Park!

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

Ryan Reynolds

23 millió követője van, 2015 májusától posztolgat az Instán. A Deadpool sztárjának felütése sem volt hétköznapi...

Stuck the landing. With my mouth.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

Kim Kardashian

Mit is mondhatnánk...2012. február 19-én csatlakozott, és megteremtette az Insta-lány műfaját. 113 millió követője van. Ezen kívül mondjuk nem sok egyebet csinált...

Selena Gomez

2013. július 13-ától láthatjuk, 138 millió követővel az egyik legnépszerűbb celeb a közösségi oldalon. Az első képén még igazi kislány.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: