hirdetés

SZTÁRVILÁG

Videó: Fekete László ezzel búcsúzott el a sporttól, 62 évesen visszavonul az erőemeléstől

'Ezt az emelést bevállalom, talán sikerrel járok. Jól nézzék meg, mert életem utolsó emelése lesz, többet nem akarok' - mondta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 22.

hirdetés

Fekete László már egy ideje pihent, mert érezte, hogy egyes testrészei már nem olyan tökéletesek.

A főorvos barátja azt ajánlotta, hogy ne emeljen már súlyokat, mert a térde nem bírja és előbb-utóbb műtétre kerülne a sor.

Sőt, mikor megtudta, hogy most mire készül, kategorikusan megtiltotta neki, hogy tovább csinálja a súlyemelést.

A 62 éves erősportoló is tisztában van vele, hogy nem lehet büntetlenül csinálni ezt a sportot, főleg nem hosszú évtizedeken át. Bár szerinte nem is a súlyok, hanem a kézilabda - egy 25 évvel korábbi súlyos sérülés - lehet a problémái hátterében.

Ezért úgy döntött, hogy

hirdetés

még egy utolsó nagy emelést megpróbál.

A videóban azt mondta, hogy ezt az emelést még bevállalja, "talán sikerrel járok". "Jól nézzék meg, mert életem utolsó emelése lesz, többet nem akarok. Bátor fogok lenni, ha szakad valami szakad, ha rotyog valami rotyog" - magyarázta. Ha sérülést szenvedne, azt sem bánja, mert majd idővel kiheveri.

Az emelés végén elmondta, hogy ő maga 164 kg, sok munkát ölt a sportba, és semmilyen segédeszközt nem használt a gyakorlathoz. A 290 kg, amit most megemelt, nem világcsúcs, magának csinálta, és úgy érzi, hogy sikerült. Ezzel is bizonyította, hogy vannak még született erős emberek a Földön, még ha ritka is.

Lapozz a videóért:
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk