/sztarvilag/vegleg-vege-szakitott-egymassal-iszak-eszti-es-dobrady-akos/
hirdetés

Végleg vége: szakított egymással Iszak Eszti és Dobrády Ákos

A műsorvezető maga jelentette be a hírt.
hirdetés

Végleg pont került Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolatára - ezt maga a műsorvezető jelentette be Instagram-oldalán:

"Tudjátok, hogy évek óta következetesen nem nyilatkozom sehol a magánéletemről és most is csak azért teszem, hogy megelőzzek minden találgatást és félinformációt. Szeretném megosztani veletek, hogy véglegesen lezárult életem egy meghatározó szakasza. Nem volt könnyű meghozni a döntést de néhány hete lezártam a 7 éves kapcsolatomat. A jövőben szeretnék önmagamra, a munkáimra, a családomra és a barátaimra koncentrálni"

- írta Eszti posztjában, hozzátéve, hogy nem szeretne többet nyilatkozni a szakításról és a magánéletéről.

Tudjátok, hogy évek óta következetesen nem nyilatkozom sehol a magánéletemről és most is csak azért teszem, hogy megelőzzek minden találgatást és félinformációt. Szeretném megosztani veletek, hogy véglegesen lezárult életem egy meghatározó szakasza. Nem volt könnyű meghozni a döntést de néhány hete lezártam a 7 éves kapcsolatomat. A jövőben szeretnék önmagamra, a munkáimra, a családomra és a barátaimra koncentrálni. A továbbiakban a témáról és a magánéletemről nem nyilatkozom, és kérem, hogy ezt a sajtó munkatársai is tartsák tiszteletben!

2,601 Likes, 0 Comments - @iszakeszti on Instagram: "Tudjátok, hogy évek óta következetesen nem nyilatkozom sehol a magánéletemről és most is csak azért..."

hirdetés

Az énekes és a műsorvezető-modell 2011 végén kezdtett el randizni, három évvel később pedig már az eljegyzés is megtörtént. 2016-ban néhány hónapra szakítottak, végül mégis visszataláltak egymáshoz. Tavaly év végén viszont ismét válságba került a kapcsolatuk, de még próbálkoztak a megmentésén. Eszti bejelentése alapján viszont ez nem sikerült, az utóbbi hetekben végleg szakítottak egymással.

A csinos tévés a Blikknek azt mondta, most egy időre Spanyolországba költözik, ahol elkezdi tanulni a spanyolt, ami régi nagy álma és saját vlogját is elindítja.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk