hirdetés

Vasvári Vivien nagyon kiakadt Gáspár Laciékon

Visszanézte a Nyerő párost, és el is mondta a véleményét róluk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 24.

hirdetés

Mint megírtuk, szoros versenyben, mindössze egyetlen ponttal győzték le Gáspár Laciékat Vasvári "Luxus" Vivienék a Nyerő páros című tévés vetélkedőben.

Vasvári Vivien és Fecsó meglepődött a győzelmén. "Beestünk ebbe a játékba az esküvőnk másnapján. Nem készültünk fel egymásból, úgy jöttünk, ahogy voltunk, valójában azzal sem voltunk tisztában, mi vár ránk. Három cél vezérelt bennünket: 1. Érezzük jól magunkat. 2. Adjuk magunkat. 3. Ne essünk ki az első körben" - mondta Vivien.

Most, hogy visszanézte az adást, utólag kiakadt, és a 24.hu-nak el is mondta, hogy miért:

"Amikor azt láttam a műsorban, hogy Gáspár Laci arról beszél, én féltékeny és irigy vagyok a feleségére, Nikire, leesett az állam. Nem tudom, miért kéne irigynek lennem rá, ez kicsit fura volt. Ezekről persze nem tudtam, mert Laci soha nem állt elém és mondta a szemembe, pedig szívesen beleálltam volna a beszélgetésbe. Innentől kezdve folyamatosan kibeszéltek a hátam mögött és azt gondolom, hogy Dóri Niki hatására beszélt ki több alkalommal is. Hozzátenném, ezeket soha nem hallottam szemtől szemben. Ezzel szemben ha én valamit mondtam a másikról, azt vállaltam is egyenesen a szemükbe is!"

Ugyanakkor örül neki, hogy részt vett a Nyerő párosban, mert szerinte ezzel a másik arcát is meg tudta mutatni a nézőknek. És új barátot is szerzett, Bernivel jóban lett a műsor alatt.

hirdetés

Via: 24.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk