/sztarvilag/varatlan-fordulat-alarcos-enekesben-ket-versenyzo-is-leleplezodik-a-kovetkezo-adasban/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Váratlan fordulat az Álarcos énekesben: két versenyző is lelepleződik a következő adásban

A műsor történetében ilyenre még nem volt példa.
hirdetés

Koronavírus fertőzése miatt Gáspár Lacit két héten át nem láthattuk az Álarcos énekesben, vasárnap viszont már visszatér a nyomozócsapatba. A színpadon láthatjuk majd hat szereplő újabb lélegzetállító produkcióját, jelen lesz: a Bika, az Egér, a Kakas, a Zebra, az Elefánt és a Maki is.

Azonban nemcsak emiatt lesz izgalmas az eheti műsor, ugyanis ahogy azt a legutóbbi adás végén már beharangozták, a következő részben egy váratlan fordulat következik be.

Az Álarcos énekes kreatív producere, Verebélyi Marcell a Fókuszban megerősítette, hogy ezúttal két szereplőről is lekerül a maszk:

„Egy olyan dolog fog történni a következő adásban, ami még soha nem volt az Álarcos énekes történetében itthon.

hirdetés

Egy nem várt esemény miatt, amire mi sem számíthattunk, ebben az adásban két álarcos énekes fog lelepleződni. Az egyik álarcos énekes, ahogy eddig megszokhattuk, az adás végén fogja leleplezni magát, viszont a másik leleplezés az egy olyan szituációban fog történni, amire még nem volt példa itthon.”

Részleteket azonban nem árultak el a műsorkészítők, így vasárnapig várnunk kell arra, hogy ez a meglepetésszerű esemény pontosan mit takar, hogy kiről és miképp hullik le az álca.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk