hirdetés

SZTÁRVILÁG

Váratlan fordulat a Nyerő Párosban: visszatér egy pár, akik már kiestek a játékból

A legutóbbi adásban Dudás Mikiék távoztak a villából, de akár ők is visszakerülhetnek a játékba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 07.

hirdetés

Egyre izgalmasabb az RTL Klubon futó Nyerő Páros című műsor, amiben most egy váratlan fordulat borzolhatja fel az amúgy sem békés kedélyeket.

A legutóbbi adásban arról kellett dönteniük a játékosoknak, hogy a veszélyzónába került Puskás Peti-Dallos Bogi és a Dudás Miki-Szigliget Ivett páros közül kik essenek ki. Rácz Jenőék Puskás Petiékre, Dér Heniék és Járai Mátéék Dudás Mikiékre szavaztak, ám mivel Jenőék törölhettek egy szavazatot, és így Járaiék voksát eltüntették Dudásék oldaláról, végül döntetlen lett az állás. Ilyen esetben a pénz dönt, vagyis annak a párosnak kell mennie, akik kevesebb pénzt gyűjtöttek össze a játék során. Ennek megfelelően a kajakozó és párja hagyta el a villát.

Így dőlt el, hogy kik távozzanak a műsorból:

Dudás Mikiék azonban akár már másnap visszatérhetnek a villába, ugyanis a szerdai adás előzeteséből kiderül, hogy egy már kiesett páros újra bekerülhet a játékba, és teljes értékű játékosként folytathatják a versengést.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi alapján dől el, kik kapnak lehetőséget erre. A még bent lévő játékosokat azonban nagyon megdöbbentette ez a húzás az előzetes alapján.

hirdetés

Eddig négy páros esett ki a műsorból: Szalay Bence és barátnője, Czutor Zoltán és felesége, Zámbó Krisztián és párja, valamint ugye a friss távozók, Dudás Miki és barátnője.

"Minket kihajítottak tegnap az ajtón, de visszamennénk most az ablakon"

- mondta a kajakozó.

Íme a szerdai adás előzetese:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk