hirdetés

SZTÁRVILÁG

Váratlan bejelentés: Hosszú Katinka a Parlamentbe költözik

Hosszú Katinka és cége, az Iron Corporation hétfőtől bérelheti új irodáját a Parlamentben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 01.

hirdetés

Hosszú Katinka örömhírt közölt rajongóval Facebook-oldalán, illetve Instagramon is: bejelentette, hogy cége, az Iron Corporation új helyre költözik, ugyanis kinőtték a jelenlegi irodájukat. Mint mondta, szerencsére érkezett egy hatalmas segítség a magyar államtól. Az új helyük

a Parlament jobb szárnyában lesz,

ahová a "tervek szerint" Katinkáék már most hétvégén átköltöztethetik a céget. A háromszoros olimpiai bajnok igazi csodaként írja le a sztorit, és a végén Shane és a családja nevében mindenkinek megköszöni a segítséget.

A kemény munka mindig kifizetődik. Ez a mottóm, nem is lehetne igazabb, hiszen a mai napon hatalmas megtiszteltetés ért. Cégünk, az Iron Corporation óriási lehetőséget kapott. Az utóbbi időben rohamosan gyarapodtunk, egyre több munkatárssal dolgoztunk, ezért sajnos kinőttük az eddig rendelkezésünkre álló irodát. A Magyar Állam jóvoltából minden képzelet felülmúló segítséget kaptunk: április 3-án, hétfőn a teljes Iron Team Budapest legcsodásabb építményében, a Parlamentben kap helyet. Az épület jobb oldali szárnyában található irodák bérlése és és az átköltözés már a hétvégén megkezdődik, hogy a csapatom az áprilist már ezen a csodálatos új helyen kezdhesse. Szeretném megköszönni Mindenkinek a magam, Shane és az egész csapatom, az Iron Team nevében, aki ezt lehetővé tette, hogy ez az álom végre valóra válhasson! Csodák márpedig vannak! Hard work always pays off! My motto couldn't even be more true today, as I have received a huge honor. Our company, Iron Corporation got a huge opportunity. We have been growing tremendously, we have more and more colleges and we have outgrown our current office space. The Hungarian Government gave us an unbelievable offer, from April 3rd the whole Iron Team will have office space in the most amazing building in the country, the Parliament. The Iron Team is renting and moving in the right wing of the building this weekend, so we can start to work out of this amazing place next week. I would like to thank in behalf of Shane, and my whole team for all who made this dream oke to reality! Magic is possible!

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

hirdetés

Persze ne feledkezzünk meg arról, hogy április elseje van, tehát kedvenc úszónőnk valószínűleg csak tréfás kedvében volt... :) Katinka egyébként minden évben kitesz magáért: 2014-ben azt adta be a követőinek, hogy megcsináltatta a melleit, tavaly pedig azzal sokkolta a rajongóit, hogy nullás géppel nyírta kopaszra a fejét.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk