/sztarvilag/vamos-erika-megcsalas-szakitas-ex/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Vámos Erika megálmodta, hogy párja megcsalta - már szakítottak is

Nem akárhogy derült ki, hogy hűtlen volt a műsorvezető szerelme.
hirdetés

Szakított vőlegényével Vámos Erika, miután rájött, hogy a férfi megcsalta őt. A párnál eddig sem ment minden rendben, ennek ellenére komolyan terveztek egymással, már az esküvőre készültek, amikor váratlanul kiderült, hogy Máté félrelépett. Ráadásul nem is akárhogyan lepleződött le:

"Egyik éjjel azt álmodtam, Máté megcsalt. Másnap rákérdeztem, de terelte a témát, sőt, egy idő után már az üzeneteimre sem válaszolt. Két nappal később kibökte, valóban félrelépett. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, ezt nem tudtam megbocsátani"

– árulta el Vámos Erika a Blikknek.

Erika Vámos

„Mutasd meg (...) hogy a világnak kedvemért ellentéte vagy" -Szabó Lőrinc-

hirdetés

A műsorvezetőt nagyon megviselte a szakítás, mivel már arra készült, hogy nyáron Srí Lankán kimondhatja a boldogító igent. Több kilót felszedett, fekete ruhákban járt dolgozni és nagyon látszott rajta, hogy nincs jól. Volt párja azonban nem tudta elfogadni, hogy szétmentek, folyamatosan próbálta helyrehozni a kapcsolatukat.

"Többször próbált meglátogatni, hozott virágot, hogy szeretné megbeszélni a történteket, de én már nem akartam. Naponta megszámlálhatatlan alkalommal hívott, rengeteget írt, néha már muszáj volt letiltanom, ha nyugalomban akartam dolgozni.

Próbáltam kedves lenni, mert láttam, hogy szenved, de egy családtagjával arra jutottunk, muszáj megértetni vele, már nem vagyunk és nem is leszünk egy pár. Először úgy tűnt, sikerül elfogadnia a helyzetet, aztán újra elszabadultak az indulatok, sokat hívott és írt. Remélem, lassan megnyugszik, és elfogadja a megváltoztathatatlant."

A TV2 műsorvezetője azt is elárulta, hogy pár hónapja egyszer már elköltözött Mátétól, de akkor még nem szakítottak. Mint mondta, a problémák ellenére nagy volt a szerelem, mindig visszataláltak egymáshoz.

Most azonban végleg véget vetett korábbi kapcsolatának, sőt,

már újra rátalált a boldogság egy másik férfi mellett: Tomival már a közös nyaralást tervezik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk