hirdetés

SZTÁRVILÁG

Vajna Timinek fájdalmai vannak hónapokkal a koronavírus-fertőzése után is

A betegség után 3,5 hónappal se bír futni, fáj a tüdeje és a mellkasa.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 15.

hirdetés

Vajna Tímea augusztus elején fertőződött meg, valószínűleg akkor, amikor külföldön volt Andy Vajna egyik barátjának a születésnapi partiján.

„Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak. A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el. Most már valamivel jobban vagyok, de a lépcsőn például még nem bírok felmenni, teljesen kifulladok, és bármit csinálok, tíz perc után le kell ülnöm, mert nem kapok levegőt” - mesélte Timi szeptemberben a Bors magazinnak, miután már feloldották számára a karantént.

Bár a celeb már hónapokkal ezelőtt meggyógyult, ennek ellenére még mindig érzi a betegség hatásait, erről az Instagram oldalán számolt be, egy 24 órán keresztül elérhető storyban.

„Miért van az, hogy 3,5 hónappal... a koronavírus után se bírok futni, és fáj a tüdőm és a mellkasom. Eddig kétszer voltam futni, de közben és másnap reggel (mikor háton fekszem) olyan érzés, mintha újra beteg lennék, és fáj. Akinek gyengébb az immunrendszere, ez a..... vírus rendesen roncsolja a tüdő-, és szívszöveteket.”

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk