/sztarvilag/undorito-csalad-nekiestek-netezok-kris-kendall-jenner-poszt/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

"Undorító az egész család!" - nekiestek a netezők Kris és Kendall Jennernek egy csalódást keltő poszt után

Nagy hűhő a semmiért - így értékelték a modell követői a 'nagy bejelentését'.
hirdetés

A Kardashian-Jenner família az egyik leghíresebb család ma, amióta az egész világ megismerhette őket és az életüket a róluk szóló valóságshow-ban. Bár sok rajongót szereztek maguknak az elmúlt években, rengeteg utálójuk is lett. Legutóbbi húzásukkal úgy tűnik, utóbbiak számát sikerült tovább növelni.

Történt ugyanis, hogy Kris Jenner azt ígérte, hogy lánya, Kendall Jenner vasárnap este megoszt magáról egy személyes történetet a Twitteren, hogy segítsen a fiatal követőinek. Ők azonban nem azt kaptak, amit vártak.

Kendall ugyanis nemhogy egy sztorit, de még egy szót sem posztolt magáról az oldalán, csupán megosztotta egy komzetikai termékeket gyártó cég bejegyzését, miszerint ő lett a márka új arca. A modell csupán egy szív emojival kommentálta a hírt.

Kendall on Twitter

❤️ https://t.co/AR9WEf8lGA

hirdetés

Már meg is jelent egy tévéreklám a celeblány főszereplésével, amiben elmondja, hogy

korábban rengetegen bántották őt a problémás arcbőre miatt, ami nagyon rosszul esett neki, hiszen akkor már befutott modell volt, és ő a pattanásai ellenére szépnek érezte magát. Hozzáteszi azt is, hogy erről még soha nem beszélt eddig nyilvánosan.

A videó végén viszont megnyugtat mindenkit, hogy bár kamaszkorban mindenki azt hiszi, hogy sosem lesz vége a pattanásoknak, igenis van megoldás ezek kezelésére és arra, hogy végleg megszabaduljunk tőle. Kendall természetesen arra a márkára esküszik, amely most leszerződtette. Édesanyja valószínűleg erre a vallomásra gondolt, amikor "ritkán hallott sztorit" ígért a fiatal rajongóknak.

Ők azonban nagyon kiakadtak azon, hogy csak egy reklám volt a nagy bejelentés. A legtöbb netező szerint ez is csak egy újabb példa volt arra, hogy a Kardashian-Jenner család abból él, hogy állandóan hírverést csinálnak maguknak.

A Twitteren záporoztak a felháborodott kommentek:

"Ez a nagy titkod? Hogy pattanásaid vannak?"

"Ezt ugye nem gondoltad komolyan?"

Sav ? on Twitter

@KendallJenner Thats your huge secret? Having acne? https://t.co/3h1QmOxm71

"Ugye ez csak egy vicc? Ez a 'nagy bejelentés'? Ez csak egy patetikus hiszti a figyelemért."

"Kris Jenner szégyellhetné magát, amiért ezt a semmiséget reklámozta. Az egész család egyszerűn undorító!"

"Naponta hallunk olyan nőkről, akik erőszak, szexuális zaklatás vagy bántalmazás áldozatai lettek. Erre jön Kendall Jenner, hírverést csinál, és bejelenti, hogy pattanásproblémái vannak."

Crystal? on Twitter

@KendallJenner This was the big announcement.. https://t.co/Q5OiDPfIGT

"Azt hittem, egy megható történetet mesélsz majd nekünk a szorongásról, de még rosszabb, hogy csak azt mondtad el, hogy vannak pattanásaid, mint a világ 99 százalékának."

"Mindannyiunknak van pattanása. Miért kell ebből akkora ügyet csinálni, mintha ez nem lenne normális? Egy patetikus személyes sztorival reklámozni egy szponzorációt, ami szerintetek 'sorsdöntő'... Ez sértés azok számára, mint én, aki valóban szenved a pattanásokkal."

Sokan azért is dühöngtek, mert csak a beígért személyes sztori miatt követték be Jennert, és folyamatosan frissítették a telefonjukat, hogy megtudják, mi a titka. Többen arra is felhívták a celeblány figyelmét, hogy vannak sokkal nagyobb problémák is a világon, mint a pattanásos bőr, de a legtöbben azt kifogásolták, hogy a modell és az anyja ekkora hűhőt csaptak egy szponzorációs bejelentést miatt egy hamis ígérettel, ami nem fair az emberekkel szemben.

Nos, Kendall valószínűleg most több követőt veszített, mint ahányat nyert a bejelentés előtt. Megérte?

Forrás: Daily Mail


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk