hirdetés

SZTÁRVILÁG

Újabb versenyzők tesztje lett pozitív a Dancing with the Stars-ban

Gelencsér Tímea és Győrfi Dániel koronavírus-fertőzés miatt marad ki a hetedik adásból, Horváth Tomi pedig végleg búcsúzik a versenytől.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 21.

hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, Horváth Tomi a próbán ájult el, ezért mentő vitte kórházba. A sérült énekes most otthonában gyógyul, de a versenyben már nem tud a továbbiakban részt venni.

A Dancing with the Stars stúdiójában a műsorvezetők elmondták, hogy két páros a koronavírus-fertőzés miatt nem tud most a táncparkettre lépni.

Gelencsér Tímea és Győrfi Dániel az otthonukból nézik az adást, és be is jelentkeztek pár mondatra. Ők még később visszatérhetnek a versenybe.

Dani is azt mondta, hogy jól van, tünetmentes. Ő is szomorú, pedig hatalmas lendülettel kezdtek a próbákhoz. Most nagyon szurkol mindenkinek.

hirdetés

Tímea elmondta, hogy nincsenek tünetei, és lelkileg viseli nehezen a helyzetet. Nagyon sajnálja, hogy nem lehet ott a többiekkel. A közösségi oldalán is azt írta, hogy nehezen viseli a bezártságot. Ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy hozzá hasonlóan sokan lehetnek tünetmentes fertőzők. Nála is csak azért derült ki, hogy pozitív, mert a műsor miatt tesztelték.

Gelencsér Tímea

Hát így... A héten teljesen inaktív voltam ( amit többen is és... zrevettetek és aggódtatok, köszönöm szépen Nektek! ) Elkaptam ezt a (nem is tudom milyen jelzővel illessem) vírust és elvett 10 napot az életemből. Az életem egy olyan időszakában, ahol 1 órát sem szerettem volna elvesztegetni annyira élvezem amit csinálhatok!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk