SZTÁRVILÁG

Újabb átverésgyanús interjút találtak Návai Anikótól

Egy tavaly augusztusi, Pierce Brosnannel készített interjúja kísértetiesen hasonlít egy nem sokkal korábban megjelent angol nyelvű cikkre.

Link másolása

Mi is beszámoltunk róla, hogy kiderült, Návai Anikó sztárriporter valójában csak összeollózta azt az exkluzívként eladott interjúját Scarlett Johanssonnal, ami július 7-én jelent meg a Nők Lapjában.

A külföldön élő magyar újságíró, aki már számos világszerte ismert hírességgel interjúzott, más, korábban megjelent interjúkból állította össze a kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő válaszait. Valószínűleg azért, mert ahogy

Johansson szóvivője elmondta, Návai a Fekete Özvegy c. filmmel összefüggésben érkezett interjúkérelmeit mind elutasították. A plagizálást a Nők Lapja főszerkesztője, Vass Virág is megerősítette, ugyanis a lap belső vizsgálata is megállapította, Návai korábbi interjúkból ollózott össze egy újat.

A Media1.hu most arról ír, hogy "Návai Anikó nem először verte át a Nők Lapja olvasóit", ugyanis egy tavaly augusztusban közölt interjúja is "átverésgyanús".

A portál ugyanis kiszúrta, hogy a magyar sztárriporter Pierce Brosnan színésszel készített "exkluzív" interjúja kísértetiesen hasonlít egy másik, nem sokkal korábban megjelent beszélgetésre, amit egy hollywoody újságíró, Janet Susan R. Nepales csinált Brosnannel, és a GMA Networkön jelent meg angol nyelven.

Návai úgy adta elő az interjúját, mintha ő beszélgetett volna az akkor Hawaii-n tartózkodó színésszel, ám a kérdések és a válaszok szinte teljesen ugyanazok, mint Susan R. Nepales interjújában.

A bevezetőben például Návai ezt írta:

„Kauaiban értük el, ahol három hálószobás tengerparti házban él a feleségével, és ahová a fiai, Dylan és Paris azonnal átrepültek Kaliforniából, hogy a szüleikkel töltsék az önkéntes karantént."

Aztán állítólag ezt kérdezte Brosnantől:

"Milyen az élet Hawaiiban? Hallottam, hogy két kedves közeli barátod meghalt a vírusban. Őszinte részvétem."

Janet Susan R. Nepales kérdése pedig egészen hasonló volt:

"So how is it isolating in Hawaii? I also read that you had two close friends who passed because of COVID-19. Can you please talk about that?"

Ez magyarul így hangzik: "Szóval milyen Hawaii-n elszigetelődni? Olvastam, hogy két közeli barátod is meghalt a koronavírusban. Beszélnél erről kérlek?"

Návai exkluzívként eladott interjúja a Nők Lapja 2020/34. számában jelent meg, és az előfizetős noklapja.hu internetes oldalon is elérhető, a teljes cikket azonban csak 500 forint fejében lehet elolvasni.

További érdekesség, hogy Návai Anikó 9 évvel ezelőtt már egyszer lebukott azzal, hogy sajátjaként adta el egy-egy külföldi interjú lefordított feldolgozását.

Akkor a Népszabadságban és a nol.hu-n jelent meg a Roman Polanski és Johhny Depp színészekkel készített interjúja, amelyek igencsak hasonlítottak arra a két angol nyelvű interjúra, amelyeket Ruben V. Nepales hollywoodi újságíró csinált nem sokkal korábban a két hírességgel. Nepales pedig annak a Janet Susan R. Nepalesnek a férje, aki a fent említett Pierce Brosnan-interjú szerzője.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Bármit választhatnak, én állok mindent” – Drága aranyékszerekkel lepte meg a táncosait G.w.M
A rapper szerint kemény volt az idei szezon, a fiúk megérdemlik az ajándékot.

Link másolása

Méregdrága arany ékszerekkel lepte meg két háttértáncosát és az unokaöccsét G.w.M. karácsony alkalmából - írja a Blikk. A rapper szerint kemény volt a szezon, a fiúk megérdemlik az ajándékot.

A zenész a kedvenc VIII. kerületi ékszerüzletébe vitte el a táncosokat és az unokatestvérét. Mint mondta, kemény szezon van mögöttük, több mint kétszázötven fellépéssel.

„A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel. Elhoztam hát őket ide, a kedvenc üzletembe, és szabad kezet adtam. Bármi választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent”

- mondta G.w.M. Szerinte a fiúk megérdemlik ezt, mert tényleg erőn felül teljesítettek mind a hárman.

„Én ezzel szeretném nekik mindezt megköszönni és boldog karácsonyt szerezni számukra.”

A zenész maga is rajong az arany ékszerekért, mint mondta,

mára egy egész gyűjteménye van, tele értékes darabokkal.

Hogy pontosan mennyi azt viszont nem tudja, mert nem otthon tartja az ékszereket, hanem egy titkos helyen, ahol „megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik”.

G.w.M. most is vásárolt magának egy szép gyűrűt és nyakláncot is, így összesen száznegyven grammnyi aranyat vettek meg az üzletben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
„Nálunk az ünnep összetört” – szomorúan telik a karácsony Várkonyi Andrásnál, aki máig gyászolja a lányát
Régebben 12-en ülték körbe az ünnepi asztalt, de már az édesapja, az öccse és szeretett lánya sem lehet velük.

Link másolása

Nem ugyanolyan már a karácsony Várkonyi András családjában, mint régen. A színész az elmúlt években az édesapját, a lányát és az öccsét is elvesztette.

„Sajnos egyre fogyatkozik a család. Éveken át Pilisvörösváron voltunk mindnyájan, kinyitottuk a nagy asztalt, és még el kellett mellé helyezni egy másikat is, hogy mindenki elférjen. Tizenketten vettük körbe”

- mondta Várkonyi András a Borsnak. Ahogy fogalmazott: régebben nagy családi összejövetel volt ilyenkor, de ez most már „mozaikszerűvé vált”, hol itt, hol ott vannak.

„Nálunk az ünnep összetört!” - mondta a színész.

Várkonyi András négy éve veszítette el a lányát: Andrea hosszú, súlyos betegség után 39 évesen halt meg.

„Nem múlik úgy el a karácsony sem, hogy ne emlékeznénk meg róla. Egyébként is rengeteget emlegetjük, nézegetjük a fényképeket és mécseseket gyújtunk ilyenkor.”

A színész számára így az ünnepi időszakot szeretett unokájuk, Balázs teszi széppé. Ahogy Várkonyi András fogalmazott: ilyenkor az egyik legfontosabb dolog számukra, hogy ő ott legyen velük.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Újra foglalt Csuti szíve
A rejtélyes barna hölgy állítólag több szépségversenyen is indult. Már ébredtek egymás mellett.

Link másolása

Újra szerelmes Szabó András Csuti – írta meg a Blikk.

Kulcsár Edina exférje és Szorcsik Viki színésznő november elején szakítottak, de a fiatalemberre azóta már újból rátalált a szerelem. A Blikk úgy tudja, Csuti új párja egy vidéki városban élő titokzatos barna szépség, aki korábban több szépségversenyen is feltűnt és került döntőbe.

„Nagyon szép párt alkotnak, a lány megtestesíti azt, amit Csuti keres egy nőben: okos, szép és sportos”

– mondta el a portálnak a kétgyerekes apuka egyik ismerőse.

Maga Csuti a lapnak nem kívánt nyilatkozni, azonban a Hajdú Péter Frizbi TV nevű YouTube-csatornáján holnap este látható videóban még képet is mutatott a hölgyről.

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam, sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja. Az Instagramon „dobtam egy tüzet” az egyik fotójára és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között”

– mesélte a celeb új barátnőjéről. Hozzátette azt is, kapcsolatuk túl van már első szakaszon: „Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron”.

Csuti mesél új szerelméről


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meztelenül, egy kádban fekve jelentette be Britney Spears, hogy nevet változtat
Az énekesnő Mexikóból posztolt, ahol a születésnapját ünnepelte. A bejegyzését már törölte is az Instagram.

Link másolása

Britney Spears december elején ünnepelte születésnapját, ennek örömére pedig Mexikóba utazott párjával. A popdíva most újra megjelent az Instagramon némi kihagyás után, és nem is akármilyen poszttal tért vissza a közösségi oldalra.

Az Instagram által már törölt videó Mexikóban készült, ahol meztelenül egy kádban ülve jelentette be a nagy hírt.

„Brooklynra változtattam a nevem! Psssz, ez azelőtt történt, hogy eláztam a zuhany alatt”

- szúrta ki a Daily Star.

A videóból aztán később egy képet is megosztott, ahol már nem látszik Britney meztelen teste.

„15 év kávézás nélkül... Anya, most már mehetünk együtt kávézni... Egyenrangúként kezelnek... Igyunk egy kávét és beszélgessünk róla”

- írta az énekesnő a bejegyzéshez.

Britney posztjai alatt a kommentelők általában a mentális egészségéért aggódnak, most azonban egyszerűen megoldotta ezt az énekesnő: kikapcsolta a hozzászólásokat.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk