hirdetés

SZTÁRVILÁG

Ubrankovics Júlia: Korábban működött a kémia Nagy Ervinnel

A Tanár című sorozat egykori főszereplője most azt is kifejtette, hogy mi bántja a legjobban a kirúgásával kapcsolatban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 23.

hirdetés

Ubrankovics Júlia A Tanár című sorozat egyik főszereplője volt. Nemrég viszont felröppent a hír, hogy az RTL Klub a következő évadban már nem tart igényt a színésznő munkájára. Julit nagyon váratlanul érte a hír, hiszen nemsokkal a következő évad forgatása előtt közölték vele. Főként azon lepődött meg, hogy - állítása szerint - szakmailag elégedettek voltak vele.

A színésznő most a Borsnak nyilatkozott a történtekről, ahol azt is kifejtette, hogy mi bántja a legjobban.

"A rendezővel történt beszélgetéskor derült ki számomra, hogy ők már nagyon régen tudják, hogy nem akarnak velem dolgozni. És pont ez az én problémám, ez az, amiért csalódott vagyok: miért nem mondták meg azonnal, hogy nem kellek?"

- mondta a lapnak.

A sorozatbeli partnerét alakító Nagy Ervin azt nyilatkozta, hogy nem tudott együtt dolgozni a színésznővel, nem volt meg köztük a kémia. Juli most erre is válaszolt, hiszen egyrészt megdöbbentette, ahogy kollégája kiállt ellene, másrészt szerinte korábban nem volt köztük ilyen probléma.

hirdetés

"Nem volt köz­tünk kémia, ezt nyilatkozta. Egyébként mi már játszottunk együtt a Katona József Színházban, A nagy Sganarelle és tsa című, Bodó Viktor rendezte darabban. Ott nem volt gond a ké­miával."

- emelte ki Juli, aki az interjúban azt is kifejtette, hogy nem ő az egyetlen művész, akit használnak egy darabig, majd eldobnak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk