/sztarvilag/toth-vera-oszinte-vallomas-fogyas-szenvedes/
hirdetés

Tóth Vera őszintén beszélt arról, mennyi szenvedéssel járt a fogyása

Az énekesnő a beszólogató kommentelők miatt fakadt ki Facebook-oldalán. Talán még soha nem beszélt ennyire nyíltan a nagy átalakulásáról.
hirdetés

Tóth Vera az utóbbi időben nagyon lefogyott, teljesen átalakult a teste: 2 év alatt több mint 45 kilótól szabadult meg. Azóta bátrabban öltözködik, és gyakran posztol magáról a tőle megszokottól eltérően kihívóbb képeket is.

Ez néhány kommentelőnek nem tetszik, ezért az énekesnő a minap egy hosszú Facebook-bejegyzésben reagált az őt ért kritikákra. Őszintén elmesélte, milyen volt testileg és lelkileg megélni azt az időszakot, amikor a fogyásért küzdött.

"Soha nem mondtam, hogy ez az eredmény mind kemény diétának és heti 12 edzésnek köszönhető, pedig mondhattam volna, hazudhattam volna és hatalmas babérokat arathattam volna azzal, mennyire erős csaj vagyok. Ez korántsem jelenti azt, hogy nem szenvedtem, hogy nem vállaltam be ennek a műtétnek azt a kockázatát, hogy az erős túlsúly miatt esetleg nem szállok le a műtőasztalról, vagy esetleg szövődmények is jelentkezhetnek. Erős voltam, elhatároztam, hogy változtatok, mert a belgyógyászom szerint is ez volt az egyetlen járható út SZÁMOMRA"

- kezdte az énekesnő.

"Minden perce arany, minden fájdalmat, gyengeséget ájulás közeli állapotot megért, mert más ember lettem, de ugyanaz maradtam. A karrierem azóta szárnyall. Már nem azzal telnek a napjaim, hogy hogy fogyjak le, hanem azzal, hogy éppen milyen dalt írjak, vagy milyen koncertekkel örvendeztessem meg a közönséget."

hirdetés

Vera azt írta, egyszerű nőnek tartja magát, aki büszke arra, hogy sikerült neki lefogyni, és ezzel sokaknak adott erőt a változáshoz. Azt állítja, a "magamutogatós" képeket is azért teszi ki, hogy inspirációt nyerjenek belőle.

"Mert ez vagyok én. Talán soha nem leszek igazán sovány, de így is ok, elfogadtam, attól még nem vagyok hajlandó elbújni, mert a mai társadalom nem képes elfogadni a túlsúlyt. Szeretném hogy tudd, hogy ezt a töltött galamb állapotot is úgy értem el, hogy mások már azt mondták volna az út felénél, hogy: “feladom”!"

- vallotta be.

Az énekesnő a fogyás eléréséig tartó "csúnya részt" sem hagyta szó nélkül. Részletesen elmesélte, hogy a műtét után nem tudott rendesen nyelni, 20 percet kellett várnia evés után, hogy ihasson, hogy milyen volt éhgyomorral színpadra lépni, vagy egy fontos megbeszélés közben kiugrani a mosdóba, hogy megszabaduljon a nagyobb falatoktól, amiket megevett.

"A műtét után hónapokig máshogy reagálsz ízekre, szagokra. Az elején két kanál joghurt is gondot okozott. Ezek lelkileg nagyon megviselik az embert. Az összes étkezési szokásom megváltozott, meg kellett tanulni enni, le merem fogadni, hogy ez az embertársaim nagy részének nem sikerül, mert este hazaérve szabályosan feltépik a hűtőt és a kedvenc sorozatuk megnézése mellett halálra nassolják magukat.

Életmód váltás, türelem, tűrés, lemondás, a rosszullétek kezelése mind nagyon megviselt, de megérte, ezzel nem akarom senki kedvét szegni, hanem arra szeretném ösztönözni, ha ezt válassza, ne adja fel, mert nagyon megéri és fokozatosan jobb lesz, de azt is tudni kell hogy innentől kezdve nagyon oda kell figyelni a vitaminok bevitelére és a folyamatos kontrollra!Most már minden ok, ezek elmúltak, de kőkemény volt, le sem lehet írni, mit éreztem néha" - mesélte Vera.

Végül azt is leírta, hogy magabiztosabb és erősebb lett a több mint 40 kiló mínusz után, azóta pedig még jobban ragyog a színpadon.

A "pálcát törőknek" pedig azt üzeni:

"Aki gyűlölni akar, úgy is fog, de azért előtte gondolja át, miért?"

Tóth Vera

A kommentelőknek: Csak egy pár gondolat arról, mi, miért történik és mert tudjátok, hogy őszinte vagyok. A következő gondolatsor semmiképpen nem önfitogtatás, vagy önigazolás, egyszerűen csak...hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk