/sztarvilag/toth-gabi-sajnaltam-magam-hogy-vegre-talaltam-egy-rendes-faszit-aki-meg-el-is-jegyzett-erre-most-halok-meg/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi: „sajnáltam magam, hogy végre találtam egy rendes faszit, aki még el is jegyzett, erre most halok meg”

Az énekesnő blogot ír az elmúlt időszak történéseiről. Első bejegyzésében mesélte el az olvasóknak, hogy mennyire megijedt, amikor egyik reggel fekete lett az ujja a gyűrűje alatt.
hirdetés

Tóth Gabi egy új dologba vágta a fejszéjét, március 2-án ugyanis elindult a blogja a család.hu-n. Az énekesnő írásaiban a párkapcsolatról, a várandósságról és az anyaságról ír majd, és azt már első bejegyzésének bevezető részében leszögezte, lehet, hogy olyan dolgokat is le fog írni, olyan formában, ami egyeseknek túl sok lesz. Teszi mindezt azért, mert azt vallja, neki is jól jött volna, ha több írást talál arról, "mi játszódik le egy nő szívében, lelkében, agyában a várandósság 9 hónapja alatt".

Már az első bejegyzésében ír arról, hogy nagyon hirtelen történt vele minden, egy friss kapcsolatban volt és, bár korábban úgy tudta, hogy egy betegség miatt természetes úton valószínűleg nem lehet majd gyermeke, mégis a kapcsolatuk elején ott állt kezében egy pozitív terhességi teszttel.

Az érzéseit bizonyára részletesen ki fogja fejteni a következőkben, az első bejegyzésben viszont írt a lánykérés utáni időről is.

Tóth Gabi párja, Krausz Gábor egy gyönyörű fekete köves gyűrűvel kérte meg a kezét tavaly. Ugyanakkor nem volt olyan hatalmas a boldogsága, amikor egyik reggel felkelt és fekete lett az ujja a gyűrű alatt.

"Miután felébredtem, megint észrevettem, hogy tök fekete a gyűrű alatt az ujjam. Fel is hívtam Ruszkay Orsi ékszerész barátnőnket, aki készítette a „smukkot”, és rákérdeztem, hogy bizsu-e. Röhögött és váltig állította, hogy nem bizsu az, ne rinyáljak. Elmondtam neki, hogy tök fekete az ujjam alatta...

hirdetés

Ekkor egy pici csend után elmagyarázta: az arany alatt akkor szokott elszíneződni a bőr, ha valamilyen hormonális elváltozást jelez. Na, király, tuti meghalok – gondoltam. Mivel a pánik elég jellemző rám ilyen esetekben, én tényleg azt hittem, hogy valami komoly bajom van. Alig bírtam aludni aznap éjjel. Minden betegséget végig vettem, sajnáltam magam, hogy végre találtam egy rendes faszit, aki még el is jegyzett, erre most halok meg"

- fogalmaz írásában Tóth Gabi.

Az énekesnő ebben a bejegyzésben arra is kitért, hogy ekkor már lapult nála egy terhességi teszt és több jele is mutatkozott a várandósságnak. Végül a gyűrűs eset utáni reggel, egyedül csinálta meg a tesztet. Sok dolog végigfutott az agyán, amíg várta az eredményt, végül pedig megjelent a két csík, ami azt jelentette, hogy várandós.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk