SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi: Nincsenek allűrjeim, nem szálltam el

Az énekesnő szerint megváltozott, mióta édesanya lett, a folk-rock irányzatban találta meg önmagát. Szeretne kicsit visszafogottabb lenni, elbújni, beolvadni.

Link másolása

„Nekem a barna szín mindig a lelki békét, a megnyugvást jelenti. Miután túlleszek egy nehezebb időszakon, mindig jól esik szőkéről barnára váltani. Ráadásul ez sokkal jobban illik ahhoz az irányhoz, stílushoz, amit újra képviselek, ami önazonos, ami én vagyok. Kívül, belül egyaránt. Egészségügyi okai is vannak egyébként, aki valaha festette a haját szőkére, tudja, milyen károkat okoz. Úgy éreztem, miután vége lett a támadás cunaminak, hogy végre túl vagyok rajta és ideje barnára váltani” – mondja az énekesnő, akinek elege van az extravaganciából, ezért szeretne kicsit visszafogottabb lenni, elbújni, beolvadni.

Tóth Gabi saját bevallása szerint 17 évesen, amikor a Megasztárba került, még a mának élt és megfelelési kényszer alakult ki benne. Most azonban már nem vágyik arra, hogy mindenki szeresse és elfogadja:

„Alapvetően én ma is egy vidéki lány vagyok, sosem felejtettem el, honnan jöttem. Nincsenek allűrjeim, nem szálltam el. Sőt, rám inkább a kételkedés jellemző, saját magamban is. Maximalista vagyok, igyekszem mindig a legtöbbet, legjobbat nyújtani. Fiatalon jónéhány olyan emberrel dolgoztam, aki nem engedte, hogy az legyek, aki vagyok és azt csináljam, amit szeretnék. Túlságosan megbíztam mindenkiben, de mára ez is megváltozott. Óvatos lettem és kétszer meggondolom, kit engedek közel magamhoz.”

Tóth Gabi, aki úgy véli, hogy megváltozott, mióta édesanya lett.

Máshogy énekel, más dallamok iránt vonzódik, és ahogy megtalálta a lelki békéjét, rájött, hogy a folk-rock zenei stílus áll hozzá legközelebb:

„Kevesen tudják rólam, de én a néptánc, a táncházak világából érkeztem a Megasztár színpadára, nekem a showbiznisz egy óriási váltás, változás volt. Már akkor azt terveztem, hogy ha a műsor hoz majd egy kis ismertséget, akkor kialakítom majd a saját, autentikus folk-rock világomat. Nem jött össze és én hosszú éveken át nem tudtam, mi a bajom. Szeretem a popdalaimat, de ott mélyen, legbelül nem éreztem magaménak egyiket sem. Valami hiányzott, egyre erősebben” - meséli az énekesnő. Azt mondja, a változás akkor jött el, amikor egy barátja eljátszott neki egy népdalt a gitárján, és Gabi sírásban tört ki:

"Akkor éreztem azt, hogy hazaértem."
[kapcsolodo]toth-gabi-sosem-volt-egyejszakas-kalandom/[kapcsolodo]

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk