SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi: Nincsenek allűrjeim, nem szálltam el

Az énekesnő szerint megváltozott, mióta édesanya lett, a folk-rock irányzatban találta meg önmagát. Szeretne kicsit visszafogottabb lenni, elbújni, beolvadni.

Link másolása

„Nekem a barna szín mindig a lelki békét, a megnyugvást jelenti. Miután túlleszek egy nehezebb időszakon, mindig jól esik szőkéről barnára váltani. Ráadásul ez sokkal jobban illik ahhoz az irányhoz, stílushoz, amit újra képviselek, ami önazonos, ami én vagyok. Kívül, belül egyaránt. Egészségügyi okai is vannak egyébként, aki valaha festette a haját szőkére, tudja, milyen károkat okoz. Úgy éreztem, miután vége lett a támadás cunaminak, hogy végre túl vagyok rajta és ideje barnára váltani” – mondja az énekesnő, akinek elege van az extravaganciából, ezért szeretne kicsit visszafogottabb lenni, elbújni, beolvadni.

Tóth Gabi saját bevallása szerint 17 évesen, amikor a Megasztárba került, még a mának élt és megfelelési kényszer alakult ki benne. Most azonban már nem vágyik arra, hogy mindenki szeresse és elfogadja:

„Alapvetően én ma is egy vidéki lány vagyok, sosem felejtettem el, honnan jöttem. Nincsenek allűrjeim, nem szálltam el. Sőt, rám inkább a kételkedés jellemző, saját magamban is. Maximalista vagyok, igyekszem mindig a legtöbbet, legjobbat nyújtani. Fiatalon jónéhány olyan emberrel dolgoztam, aki nem engedte, hogy az legyek, aki vagyok és azt csináljam, amit szeretnék. Túlságosan megbíztam mindenkiben, de mára ez is megváltozott. Óvatos lettem és kétszer meggondolom, kit engedek közel magamhoz.”

Tóth Gabi, aki úgy véli, hogy megváltozott, mióta édesanya lett.

Máshogy énekel, más dallamok iránt vonzódik, és ahogy megtalálta a lelki békéjét, rájött, hogy a folk-rock zenei stílus áll hozzá legközelebb:

„Kevesen tudják rólam, de én a néptánc, a táncházak világából érkeztem a Megasztár színpadára, nekem a showbiznisz egy óriási váltás, változás volt. Már akkor azt terveztem, hogy ha a műsor hoz majd egy kis ismertséget, akkor kialakítom majd a saját, autentikus folk-rock világomat. Nem jött össze és én hosszú éveken át nem tudtam, mi a bajom. Szeretem a popdalaimat, de ott mélyen, legbelül nem éreztem magaménak egyiket sem. Valami hiányzott, egyre erősebben” - meséli az énekesnő. Azt mondja, a változás akkor jött el, amikor egy barátja eljátszott neki egy népdalt a gitárján, és Gabi sírásban tört ki:

"Akkor éreztem azt, hogy hazaértem."
[kapcsolodo]toth-gabi-sosem-volt-egyejszakas-kalandom/[kapcsolodo]

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk