SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi: Nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell

Az énekesnő a blogján hosszan írt arról, mennyire megviselték az őt és a családját ért támadások. Annyira legyengült mentálisan, érzelmileg és fizikailag is, hogy elkapta a koronavírust.

Link másolása

Nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell - írta Tóth Gabi blogbejegyzésében vasárnap.

Az énekesnő Kendőzetlenül című blogján hosszan írt arról, hogyan éli meg az őt ért kritikákat, mennyire megviselik a családját ért támadások. Ahogy fogalmazott: a blognak azért „kendőzetlenül” a címe, mert valóban róla szól, és mivel az életével együtt járnak a fájdalmas tanulságok is, ha valóban kendőzetlenül szeretne beszámolni róla, akkor sajnos néha az árnyoldalairól is írnia kell.

„Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen?”

- írta Tóth Gabi, aki szerint ennek „talán soha nem lesz vége”.

„Azon is gondolkodtam, vajon tisztában vannak-e azzal, hogy olvasom ezeket a híreket, a cikkeket, a kommenteket, belül kicsit belehalok és aztán odafordulok a kétéves gyermekemhez és mosolyognom kell. Napról napra, hétről hétre úgy kell itthon viselkednem, mintha a világban minden rendben lenne. Hogyan sírhatnék Hanni előtt, aki még elhiszi, hogy minden ember alapvetően jó?” - fejtette ki Gabi.

Az énekesnő úgy fogalmazott, hogy ez már tényleg sok volt, és

annyira legyengült mentálisan, érzelmileg és ennek következtében fizikailag is, hogy - mint fogalmazott - megkoronázta ezt egy Coviddal.

„Már pár napja gyenge voltam, fáradékony, amikor a teszt még negatív volt, de belül éreztem, hogy ez már nem a front hatása. Azért is folytattam a tesztelést, mert szinte biztos voltam benne, hogy nagyobb a baj. Szinte semmi erőm nem volt. Aztán mint egy hatalmas vihar, jött a többi tünet sorra és akkor már tudtam, hogy a következő teszt jelezni fogja a vírust. Így is lett.”

Férje, Krausz Gábor nem kapta el a Covidot, Gabi úgy fogalmazott: nem tudja mi lett volna, ha ő is megbetegszik, mert neki kellett gondoskodnia Hanniról és róla is.

Gabi azt írta, hogy ezután négy napra bezárkózott az egyik emeleti szobába és gyakorlatilag ki sem jött onnan.

„Mivel egyedül voltam bezárva, a gondolataimmal és a fenti kérdéseimmel, próbáltam feldolgozni az eseményeket és törekedtem arra, hogy meglássam bennük a jót, majd levonjam a tanulságot.”

Gabi szerint ez sikerült is. Ahogy fogalmazott: régóta tudja, hogy miden okkal történik, így ez a betegség is, szüksége volt ezekre az egyedül töltött napokra, és szerinte Gábornak is kellett, hogy elhiggye, milyen erős, és képes gondoskodni a családjáról segítség nélkül.

„Nagyon sokat tanultam magamról és Gáborról is. És bár ez a mostani gyűlöletkampány jobban megviselt, mint eddig bármelyik, valahol mégis értem, miért kaptam. Hogy végképp ráébredjek: milyen csodálatos férjem van, milyen erősek vagyunk mi együtt, milyen szerencsések vagyunk, hogy vagyunk egymásnak, és van nekünk Hanni”

- összegzett Tóth Gabi.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk