SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi megfejtette, kik támadják őt a hite miatt

Az Eucharisztikus Kongresszus óta Tóth Gabit sokan savazzák, erről beszélt most a Pesti TV-n.

Link másolása

Az énekesnő a Pesti Tv Mi vagyunk a magyarok című műsorában vendégeskedett, ahol Bohár Dániellel beszélgetett. A műsorvezető már az elején a támadásokra terelte a szót, Tóth Gabi meg is nyílt ezekről.

„Ha negatív történik, azt nagyon megélem. Én magamról azt érzem, hogy egy isteni gondviselés alatt állok. Ha ekkora méltó feladatokat bíznak rám, akkor én azt az erőt is megkapom hozzá, hogy elbírjam. Szerintem ez nálad is pontosan ugyanígy van. És igaz minden emberre, aki kiáll és mer a saját értékrendjéről beszélni”

– magyarázta. Bohár következő kérdése úgy szólt: „miért történik az, hogy ha ma egy magyar, sikeres, jó hangú énekesnő, a pápa előtt énekel – ami hatalmas dolog szerintem –, emiatt valakit támadnak?” Tóth Gabi azt válaszolta, hogy már pár éve érik támadások, amelyek a honfoglalás korát bemutató sorozattal kezdődtek. Utána kezdett el gondolkodni azon, hogy miért bántják őt.

„Nekem szól vagy ez mindenki saját problémája, amivel nekik van dolguk? Én nem most vallottam meg a hitemet. Ha valaki követ tizenhét éve az oldalaimon, én mindig is nagyon fontosnak találtam beszélni az értékeinkről, gyökereinkről, mert büszke vagyok arra, ahonnan jöttem. Lehet, hogy most hirtelen töményen érintette az embereket. Egy hazatalálás volt. Egy olyan közösségben találtam magam, ahol szeretnek. Mindennel együtt szeretnek, a vidékiségemmel, esetlenségemmel, tájszólásommal, ezt évekig nem tehettem meg.”

Bohár ezután elmondta, hogy őt is sokan támadják internetes kommentekben, de az utcán soha nem szól be neki senki. Tóth Gabi is így látja, arra a következtetésre jutottak, hogy ami az interneten történik, az nem a valóság. Végül az énekesnő azt is megfejtette, milyen emberek nem támadják őt, így az is kiderült, milyennek gondolja a támadóit. Ezen túl arról is beszámolt, hogy nem tudna máshol élni, Magyarországon kívül.

„Aki szereti a hazáját, büszke a hagyományaira, büszke a gyökerekre, a szüleivel, családjával mély, szoros kapcsolatot ápol, az nem érzi ezt irántam, az nem támad. A valóban fontos emberek nem támadnak. Azok, akik megtalálják az értékeket ott, ahova az Isten megteremtett minket. Nem véletlenül születtünk mi ide. Kifele vágyakozni... nem tudnám elképzelni, hogy máshol éljek. Miért gondoljuk azt, hogy máshol jobb lesz?"
Tóth Gabi az őt ért támadásokról

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”