/sztarvilag/toth-gabi-es-ferje-koronavirus-tesztet-csinaltattak-ma-nekunk-a-negativ-a-legpozitivabb/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi és férje koronavírus-tesztet csináltattak: „Ma nekünk a negatív a legpozitívabb”

Az énekesnő és Krausz Gábor azért teszteltették magukat, mert már ők sem voltak biztosak abban, hogy elkapták-e a vírust.
hirdetés

Letesztelte magát koronavírusra Tóth Gabi és Krausz Gábor - erről az énekesnő számolt be az Instagramján.

"Mivel a mi korosztályunkban gyakran tünetmentesen vészelik át a Covidot, így kötelességünknek éreztük, hogy biztonság/ megelőzés céljából teszteltessük magunkat, ezzel is óvva a szüleinket, környezetünkben lévőket, hisz ők veszélyeztetett korosztály"

- írta Gabi keddi Instagram-posztjában.

Elmesélte, hogy egy olyan helyen végeztették el a tesztet, ahol a mintavételhez nem kell kiszállni a kocsiból, gyorsan elvégezhető, és 72 órán belül meg is érkezik az eredmény e-mail-ben.

Két szelfit is posztolt a mintavételi pontról:

hirdetés

Estére aztán meg is kapták a teszt eredményét, ami legnagyobb megkönnyebbülésükre mindkettejüknek negatív lett. Az énekesnő Instagram-posztjában leírta, hogy azért volt fontos számukra a tesztelés, mert az elmúlt hetekben több olyan forgatáson is részt vettek, ahol sokan betegek lettek, ezért nem voltak biztosak abban, hogy ők nem kapták el a vírust.

"Nekünk megnyugvást ad, és egy tiszta lapot ez az eredmény. Hiába kaptunk ma sok kritikát, negatív hozzáállást, ma nekünk a 'negatív' a legpozitívabb. Ha nektek valami olyan dolog ad megnyugvást, amire mások furcsán néznek, vagy leszólnak miatta benneteket, ti akkor is cselekedjetek úgy, ahogy nektek a legjobb! Nekünk így! Mert mi hisszük, hogy ezzel azokra is vigyázhatunk, akik nem hisznek bennünk"

- írta Gabi.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk