SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi: „Én énekesnő vagyok, mi közöm nekem a politikához?”

Az énekesnő úgy érzi, hogy jól vizsgázott Isten színe előtt.

Link másolása

Tóth Gabi a Magyar Hangnak adott interjújában elsősorban – az utóbbi időszakban előtérbe kerülő – vallási meggyőződéséről, és az ennek nyomán őt ért támadásokról mesélt.

Az énekesnőt még 16 éves korában ismerte meg az ország a Megasztár című tehetségkutatónak köszönhetően. Akkor még egy vadóc, vagány, bevállalós lánynak tűnt, most viszont már „egy tapolcai néptáncos hívő lányként” aposztrofálja magát. Most megszólalt arról, hogy az éles váltás minek köszönhető.

"Eladhatóbb volt az ön által említett karakter. Ezek csupán szerepek voltak, sokszor egészen távol álltak az én valódi személyiségemtől. A hitemről pedig rendszeresen beszéltem, ahogyan a néptáncos múltamról is. Aki követi a közösségi oldalaimat, az tudja, hogy én a gyökereimet soha nem felejtettem el, és ma is igyekszem őrizni mindazt, ami fontos nekem. (...) Egyébként pedig azt gondolom, hogy a Jóistennel való kapcsolat, a hit, az egy belső dolog, nem tartozik a külvilágra, azt mindenki önmagában éli meg"

– nyilatkozta a lapnak. Ezt viszont sokan nem teljesen így látták, és elkezdték támadni a „hirtelen nagy kereszténnyé vált” Gabit.

"Tudatosan kizártam a külvilágot, amikor elkezdődött a támadás. A koronavírus-helyzethez hasonlíthatom: bezártam magam egy lélekvédelmező karanténba, de ettől függetlenül tudtam, hogy világjárvány tombol „kint”. Az emberben ott van a szorongás. Én nem olvastam el semmit, de ettől függetlenül a környezetemben ez érzelmeket, reakciókat generált.

"A boltostól kezdve a piaci zöldségesig odajöttek, hogy: „Gabi, hogy bírod ezt? Nagyon szeretünk, ne foglalkozz vele.” Sokkal tiszteletre méltóbb, jelentősebb volt ez a világesemény annál, hogy ennek a sötét oldalnak teret adjak. Számomra ez egy próbatétel volt a Jóistentől, kaptam egy lehetőséget, hogy vajon elég erős-e a hitem ahhoz, hogy megtartson, hogy kibírjam a nyomást. Úgy érzem, hogy jól vizsgáztam Isten színe előtt. Nemhogy nem ingott meg a hitem, hanem erősebb lett, napról napra"

– mondta az őt ért negatív rohamról, amelynek nagy része arra vonatkozott, hogy az énekesnő ez által a jelenlegi rendszer kegyeltjévé vált. Az interjúban Gabi erre is reagált:

"Ezzel nem tudok mit kezdeni, én énekesnő vagyok. Mi közöm nekem a politikához? Vannak számomra értékek, amelyek fontosak, amelyek meghatároznak, mint ahogy bizonyára mindenki így van ezzel" – vélekedik.

Majd hozzátette:

"Nem arról volt szó, hogy mindenki abban hisz, amit ő jónak lát? Szerintem ez a demokrácia lényege, az elfogadás. Nekem mi közöm van más politikai identitásához? Nem foglalkozom a politikával. Nem kategorizálom az embereket, nem érdekel, hogy ki melyik oldalon áll, engem csak az érdekel, hogy jó és igaz ember-e."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”