SZTÁRVILÁG

"Tönkreteszi az életemet" – sztárok vallottak őszintén a menstruációról

Mások mellett Demi Lovato és Kate Winslet is elárulta: nem a kedvencei a piros betűs napok.
People, fotók: Instagram, YouTube - szmo.hu
2019. február 22.


Link másolása

Nem a nők legenergikusabb napjai azok, amikor véget ér a ciklusuk. Most a hírességek mondták el, milyen nehézségeket élnek meg ilyenkor.

Dakota Johnson

"Őszintén szólva a menstruációs ciklusom során tapasztalt hormonális változások tönkreteszik az életemet. Minden hónapban. Hihetetlen. Minden alkalommal rácsodálkozom, mik történnek ilyenkor a testemmel és az agyammal. A melleim például nyolcszor nagyobbak, mint egyébként. Tényleg traumatikus dolog, és minden hónapban megtörténik."

Amy Schumer

Tickets are on sale now for my next run of stand-up shows! 2/28 in Phoenix at the Comerica Theatre, 3/1 in Houston at Revention, 3/2 in Dallas at Winspear Opera House, 3/3 in Austin at the Long Centre. Details at amyschumer.com/tour - link in bio!

49k Likes, 795 Comments - @amyschumer on Instagram: "Tickets are on sale now for my next run of stand-up shows! 2/28 in Phoenix at the Comerica Theatre,..."

"Komoly premenstruációs szindrómával küzdök. Sokat kell ilyenkor egyedül lennem. Jelenleg is épp megvan, és nem vágyom a párom társaságára. Ez a tünetegyüttes nem vicc... Ma például azt sem akarom, hogy rám nézzen, vagy beszéljen hozzám. Ő szerencsére megérti. Inkább csak engem zavar a dolog."

Lena Dunham

My brother @mattpwolf is playing with medium format and caught me in my element- with a hairless animal in an unmade bed at high noon, smiling when tears would suffice. I love this crooked little life I've made and I sure hope you're feeling similarly today.

29k Likes, 203 Comments - Lena Dunham (@lenadunham) on Instagram: "My brother @mattpwolf is playing with medium format and caught me in my element- with a hairless..."

"Amikor a paparazzik a nyomodban vannak, de még csak nem is haragszol, mert imádod, ahogy kinézel, és azt, hogy rajtad lehet a csini Jemima bőrnadrágod, és amúgy is 13 napja menstruálsz..."

Demi Lovato

I was a bridesmaid yesterday for my sister/ former babysitter/friend of 23 years... I love you @jennaschubart. ? What a perfect wedding for a perfect couple!! #MrandMrsSmith

5.6m Likes, 173.6k Comments - Demi Lovato (@ddlovato) on Instagram: "I was a bridesmaid yesterday for my sister/ former babysitter/friend of 23 years... I love you..."

"Elmeséltem anyámnak és a nővéremnek, amikor először megjött, és nagyon zavarba hoztak. A tesóm csinált egy képeslapot ezzel a felirattal: 'Boldog menstruációt!", és piros filcet is használt hozzá. És mivel jó a humorom, egyrészt nagyon zavarba jöttem, másrészt azt gondoltam, ez nagyon király."

Kate Winslet

A Titanic kapcsán: "Voltak napok, amikor azt gondoltam, Istenem, megjött a menstruációm, és ma nem bírok belemászni abba a jéghideg vízbe. Emlékszem, hogy felálltam és azt mondtam mindenkinek: figyeljetek, ha hirtelen úgy néz ki minden, mint a Cápában, az miattam van."

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk