hirdetés

SZTÁRVILÁG

Tom Hanks emlékezetes arckifejezése a Golden Globe-ról 2020 első mémje a neten

A színész nem leplezte, mit gondol a díjátadó házigazdájának meghökkentő beszédéről. Most vele van tele a közösségi média.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 06.

hirdetés

Ottani idő szerint vasárnap este tartották a Golden Globe-díjátadót Hollywoodban, aminek volt néhány emlékezetes momentuma.

Például az, amikor Ricky Gervais, az est házigazdája nem a megszokott, nyájas mondatokkal vezényelte le az eseményt, helyette inkább beszólogatott egész Hollywoodnak, leginkább arra utalva, hogy az abban dolgozók pénzért bármire képesek.

Többek közt azért is beszólt, hogy szerinte nem hiteles, ha egy színész állást foglal politikai kérdésekben.

"Szóval ha nyertek egy díjat ma este, ne használjátok ezt politikai beszédre, oké? Nem vagytok abban a helyzetben, hogy okosítsátok a közönséget. Semmit nem tudtok a valódi világról, kevesebb időt töltöttetek az iskolában, mint Greta Thunberg"

– mondta, majd hozzátette, hogy inkább csak köszönjék meg a jelenlévők az ügynökeiknek a szobrot, és húzzanak el a picsába.

hirdetés

Az erről készült videót itt nézheted meg:

Ezek a pillanatok azonban nem csak Gervais szókimondó stílusáról és az elmondottakról lesznek emlékezetesek, hanem arról az arckifejezésről is, amit Tom Hanks mutatott be mindeközben. Ami alighanem 2020 első igazi mémje lett.

Lapozz a képért!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk