hirdetés

SZTÁRVILÁG

Titokban ment férjhez Koholák Alexandra 26 évvel idősebb szerelméhez - Instagramon jelentette be a nagy hírt

A fotó mellé azt írta: ez volt élete legszebb napja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 14.

hirdetés

Az Éjjel-Nappal Budapest című műsorból megismert Koholák Alexa hozzáment a nála 26 évvel idősebb szerelméhez, Farkas Balázshoz, a nagy hírt pedig Instagramján osztotta meg mindenkivel. Posztja szerint ez volt élete legszebb napja, és már a férje nevét is felvette.

Sziasztok! Férjhez mentem✔️☺️ , elkeltem☺️ és igen ez volt életem legszebb napja. A drága esküvői ruhát , a milliós gyűrűt elhagyva egy polgári esküvő keretein belül hivatalosan is Farkas Alexandra vagyok.??❤️ Köszönöm nektek akik szerettek bennünket , drukkoltatok nekünk és kiálltatok mellettünk a sok rosszakaró ellen is. Hálásak vagyunk nektek!?? Mostmár megerősítve de KÖZÖSEN Balázzsal dolgozunk értetek és a boldogabb életért, és azért hogy még több emberhez eljusson az országban és már az országon túl is a KÖZPONTUNK munkássága!??❤️✔️ Namaste??

4,886 Likes, 89 Comments - Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) on Instagram: "Sziasztok! Férjhez mentem✔️☺️ , elkeltem☺️ és igen ez volt életem legszebb napja. A drága esküvői..."

Korábban mi is megírtuk, hogy Alexandra tavasszal ugyancsak Facebook-posztban tudatta a nagyvilággal: rátalált a szerelem. Farkas Balázs a spirituális mestere volt, így ismerkedtek meg és kerültek szoros kapcsolatba (egyébként korábbi párjával részben éppen amiatt szakított, mert a spiritualitás felé fordult, a fiú pedig nem nagyon tudott ezzel azonosulni).

Míg azonban kapcsolatban volt, Alexandra és az ötgyerekes Balázs között nem történt semmi - a lány hűséges volt akkori barátjához, a férfi pedig, mint az újdonsült ara mondta, úriember módjára viselkedett, persze már akkor is érezték, hogy több van köztük, mint mester-tanítvány viszony. Szerelmük azonban csak később teljesedett ki, a lánykérésre pedig ezután hamar, nyár elején került sor.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk